0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Onceden post atmistim 2 aylikken baktirdik temizdi simdi bogumlari esit degil diger belirtileri yok bacak uzunlugu vs ayni ama bogumlari esit degil foto atcam fotodaki gibi bazen çıkıyor o bogumu ama silik bir sekilde neyse yakinimda bir poliklinik buldum cocuk hastaliklari bolumu varmis ora ilgilenirmi hatta yazayim adini yenimahalle semt polk cocuk hastaliklari bolumu metronun yanindaki(ankara) oraya gideceğim ozeldeki doktorumuz iyiydi ilgilenirdi ama suan 70tlmiz bike yok sadece yol parasi 50tl var oraya gitcem mecbur insallah ilgilenirler anneme dedim para verir belki gotururuz ozele diye bisey yoktur evham yapiyosun dedi bilmiyo ben cok korkuyorum bisey varya tedavi olmazsa ömür boyu vicdan azabi cekerim neyse o poliklinikteki doktor anlarmi bakarmi bilenler gidenler varmi bilgilendirirse cok sevinirim birde randevu almak gerekiyormh

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım normal çocuk bölümüne git o seni yönlendiriyor zaten. O istiyor bu testi
-Reklam-
0 oy
(5,921 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim bebeğim dede var 4 santimlik çocuk dr  kalça çıkık testi yaparken beli oldu oda bizi ortopedi ye gönderdi ortopedi sonuçlar baktı 4 ay sonra gelin dedi ve bekliyoruz ışte 
tarafından
Bacakları fotodaki gibimi
(5,921 puan) tarafından
Vala çok hiç dikatdikat etmedim şimdi emziriyorum bakınca sana söylerim
0 oy
(357 puan) tarafından
Ortopediye gotureceksin canim filmle bakiyorlar benim kiziminkinde de 2 derecelik bi fark cikti 3 ayi gectigi icin ortopediye yonlendirdi oda 4 buxuk ay oldugunda gelin dedi saglik ocagindaki ebe bakti cok simetrik aslinda ama niye boyle cikti dedi ya bogumla kesin sonuc olmuyor
tarafından
İlk ultrasondami cikmisti yoksa sonradan sizmi anladiniz bizim ilk 2 aylik ultrasonda normal cikti
(357 puan) tarafından
Canim 2 ayken 4 derece acik vardi 3 ayken gelin dedi acik 2 dereceye dusmustu ortopediye yonlendirdi artik ultrasonla gozukmez film gerekir dedi ortopedide 2 derece cok sorun degil 4 bucuk ayda gelin buyuk ihtimal acik kapanmis olur dedi
(357 puan) tarafından
Canim bide kendinede bebeginede stres yapma biz 3 kardesiz kucukken ucumuzde de varmis ama tedaviyle kurtarmisiz suan en kisalari benim 1.73 boyum yani kalca cikikligi olsa bile gelisimini felan hic etkilrnrz Allah dermansiz dert vermesin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim kızımında eşit değildi boğumları 1 bacakta tek diğerinde 2 taneydi. Ultrason normal çıktı büyüyünce biraz eşitlendi çizgiler. Şuan yürüyor koşuyor. Bende ölçer dim eşit mi diye bacak uzunluğu. 
tarafından
2 kezmi cektirdiniz ultrason bizimde ilk 2 aylikken normal cikmisti ama  sidmi esit degil kafami karistiriyo
(11,260 puan) tarafından
Ya benim oğlum 36 günlük onunda birinde 1 birinde 2 var ve ultrason temiz çıktı
(1,330 puan) tarafından
Hayır sadece 40 günlükken çekildi dr iyi dedi. Sizin gibi ben de eşit değil sorun olur mu diye düşünmüştüm. Biraz büyüyünce eşitlendi çizgiler.
0 oy
(583 puan) tarafından
Bnm kızımda da çıkmıştı çift bez taktik ama o zaman kızım 40 günlüktü zaten geçti çok şükür çocuk dr gittik biz o yonlendiriyo gerek duyunca 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Bu bogum benim kizimda da var 2 yasina girecek. 2 aylikken kalça ultrason una girdi bi sorun çıkmadı. Şükür normal yürüyüp kosabiliyor. Siz nerden anladınız bi sorun olup olmadığını 
0 oy
(174 puan) tarafından
Benim kızımın da bogumları eşit degil. Tabi önce bana başka doktor Feridun konak falan çizgiler eşit değilse kalça çıkıklıgı vardır diyorlar. Bende baya korktum doktora götürdüm. Doktor hiç pantolonunu bile çıkarmadı önemli olan bogumu degil bacak hareketleri dedi. Bacaklarını yukarı çekiyorsun ve ikitarafa açıyorsun eger çocuk bu hareketleri yaparken zorlanmıyorsa normal oluyormuş. Sen yine götür ama endişe etme öyle olabiliyor. 
tarafından
Hareketleri felan normal uzunluklari esit
(174 puan) tarafından
O zaman Bi sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle canım. Çünkü çıkık olunca çocuk bacağını yukarı çekemiyor.
0 oy
tarafından
Bebeğinizi doktora goturdunuz mu sonuç be çıktı acaba
tarafından
Goturmedim insallah birsey yoktur yurutecinde felan gayet iyi yuruyor bacak boylari esit yoktur diye dusunuyorum burdada yazan olmus bizimkilerinde bogumlari esit degil diye rahatladim biraz acikcasi
0 oy
tarafından
Bizimkinin de bogumu eşit değil o şekildeyken bakilmisti bı sorun yoktu şükür ama benimde aklıma takılıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Topcu (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 598 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bademira (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bedia (318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,180 cevap

333,132 kullanıcı

...