0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (905 puan) tarafından
doktor falan faslini geciyorum cunku oandemi sureci ve daha oncesinde de gidildi bu defa baska belirtiler oluyor.. belki biriniz veya yakini yasamistir

allah kimseye yasatmasin . psikolojisi bitik durumda.. diyelim bi yerini mi kaşıdi orasi aninda kizariyor kabarcik oluyor sanki bi tirnaklamis jiletlemis gibi oluyor hemde cok fena  o kadar kotu oluyor ki sonra geciyor hafiften dokunuyorum birazcik bastirsam yine ayni . bu durum gitgide kotulesiyor pandemiden dolayi adam akkili doktir yok doktora gidince anca ilac igne yapiyorlar ama degisen birsey yok yasayan varmi

5 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım gittiği doktorlar ne dedi
(905 puan) tarafından
her biri birsey diyor kurdesen bilmem ne falan ama gitgide kotu oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Atopik cilt dedikleri durum mu acaba bu tv de falan çıkıyor ya bepantol sensiderm krem falan diye belki öyle bir şeydir 
(905 puan) tarafından
yok canisi daha beter
tarafından
Alerji testi böbrek üstü bezi tahlilleri efendime soyleyim karaciğer enzimi flash bakılması lazım o zaman içten gelen bir şey var  aslında duymuştum bunu ama bak unuttum şimdi ne hastalığı olduğunu rabbim şifa versin
0 oy
tarafından
Ürtiker olabilirmi ki benimde oluyordu 
(905 puan) tarafından
one biraz detayli anlatirsan
tarafından
Kaşiniyor kabariyordu sinek isirigindan daha buyuk kabarmalardi ama belimde kollarimda bacak arkalarimda sirtimda oluyordu hafif kirmizilik olur cok pis kasinir
0 oy
(3,834 puan) tarafından
stres kaynaklı demek ki canım. her şekilde bi cildiye doktoruna gitmesi lazım.bi ilaç krem verir toparlanır 
(905 puan) tarafından
olmuyor cok ilac kullandi
(3,834 puan) tarafından
valla doktor çare bulamıyorsa ne gerekir bilmiyorum.  streste genelde ciltte tepki verir. annemde zona oldu iki defa. bende şuan var gibi başlangıcı sanki. eşim de öyle. evlenmeden önce de egzama olmuştu stresten. yani stres vücudu çok vuruyor. kafan rahat olmalı biraz da olsa yoksa psikolojik birşeye çare bulamazsın
0 oy
(19 puan) tarafından
Dermografizm-ürtiker diye biliyorum arkadaşımda da var. Kesin tedavisi yokmuş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
19 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 552 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,528 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Seymaak1 (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,776 soru

24,173,990 cevap