0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bana sordu ne eksik va rmi diye bende derin dondurucu istedim altin yapamam dedi bend ebutceisne uygun olarak derin dondurucu dedim annemgil de kendi annemgil teflon tava seti alacak bide dvalumbaz firin

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Evde eksik oldukça doğur sen :)))))))) 
tarafından
Çok mantıklı koltuk takımını da 3 sene sonra değiştiriym kaynbabam mobilyaci
tarafından
Sen evi düzersn böyle giderse :))))
-Reklam-
+1 oy
(613 puan) tarafından
Bna böyle denk gelse her sene 1 tane yapar evi dindiririm :)))

Güzel günlerde kullan canm
tarafından
Ahaahaah kankaaa yaa :))
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Evi düzdün hadi iyisin :P

tarafından
Valla sordular bende dedim zaten Alicam diyordu oda kısmet bugune
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Vay be dogum hediyesi olarqk sizde bunlar mi yapilior helal olsun
tarafından
Evet canı. Bizde böyle olur birde ynei doğan çocuğa ceyiz dizilir gelin çeyizi gibi
0 oy
(3,834 puan) tarafından
mantıklı bence. ihtiyacın varsa niye olmasın 
tarafından
Buzdolbimda yeirm kalmadı mantı ve kışlık malzeme yapamadım
(3,834 puan) tarafından
benim öyle hazırlıklarım olsa kış için yerim yok valla küçükte olsa bi dondurucu her eve lazım artık
0 oy
tarafından
Kız gene onu alan var bana hiç bisey almadılar beşik aldılar oda kaçarak evlendim diğer oğluna nisan yaparız hak geçmesin diye nisan 1.500 san ki ben olsam altın alırım çeyrek bileklikler var onlar guzel
tarafından
Ben altından yana değilim ya zaten ben kendi altınlarını da eisme verdim araba aldi
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Hahhaha ohhh kız ne güzel bende istiyorum kayın pederden :D

Bizimki anca herşeye çorba olsun

tarafından
Benim kaynbabam o ahhahaha
(12,271 puan) tarafından
Hahahhaha hayırlıı uğurlu olsun canım ;))
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ya ne güzelmiş, rahmetli kayınbabam olsa o da alırdı, ama kayınvalidem sanmıyorum hiç bir şey alacağını
tarafından
Kaynvalidem de alır bak anne yanı beşik aldı oda benim annemde büyük tahta beisigini aldi
(5,482 puan) tarafından
Bize kayınvalidem derin dondurucu için altın vercekti, bu ay taksidi bitiyor ama altınlar hala ortada yok
0 oy
(163,444 puan) tarafından

Hadi gene iyisin :D

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Bizimkiler çocuğa hamak aldılar yarı parasıni bize odettiler:D
0 oy
(834 puan) tarafından

Şimdiden güle güle kullan kuzum. Benim kayınbabam da doğum hediyesi olarak onların evine taşınmamı istiyor. Oğlunu 2 yıl önce kovduğu eve şimdi geri taşınmamızı istiyor. Baba dedim böyle olmuyo bak git deyince git gel deyince gel küçük çocuk odasında kaldık 2 yıl onlarla ona rağmen oğluyla anlaşamadıkları için  kara kışın ortası bizi kovdular evden ben 4 aylık hamileyken önca koli koltuk masa taşıdım. Şimdi ikinicye hamileyim doğuma kalmış 3 ayım. Oğluna da diyemiyor Bana diyor ki gelin burda kalın paranız yetmez filan. Bu kadar eşyayı eşimi beni ve 2 çocuğumu o odaya sığdıracağına inanıyor yani :D ah canım benim üzümlü kekim...

(1,468 puan) tarafından
Hahaha ay çok güldüm kız allah seni :D
(1,287 puan) tarafından
Allahım ne insanlar var yaaa bu saatten sonra gidilir mi hiç ev üstüne valla evim gibi rahat bi yer yok
(503 puan) tarafından
ay valla çok âlem adammış senin üzümlü kekin  :)
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ay maşallah ne g0zelmiş ya pek özendüm nazar değmesi bana hiçbişey almadılar valla birde kavga çıkardılar üstüne çok şanslısın agzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah canım
0 oy
tarafından
Allah razı olsun kayinbabandan ne güzel düşünmüş benimkide daha benim elimdekine göz diker ") bize böylesi denk gelmiyor anacim rabbim muhabbetinizi artırsın 
tarafından
Amin bacım saolasin
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Oh ne güzel benimkide bi battaniye almadı çocuğa ilk torunları bide bırak sormayı bişey isdemeyin  benden diyor çok kiskandim  valla
tarafından
Benim 3. Torun eşim tarafından benim tarafta ilk torun
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ne güzel en azından düşünmüş benim kaynanam bi tane çeyrek takacak hala kızım 10 yaşına girecek dedim düğününde takarsın kızımın bir taşla iki kuş vurur dimi zamanında olmasaydi derdim yok nerden getirsin kızımdan sonra 50 tane çeyrek birleştirip 150 gr 3 tane bileşik yaptı yemin ederim ben hiç sevmem birinden zorla bisey alayım bi insan düşünmüyorsa asla tenezzül etmem 1 tl sine
0 oy
tarafından

Çok iyi valla :)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 125 göst.
24 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde incitanem (8,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 178 göst.
7 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzecsknn (1,625 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 352 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,946 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 123 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,610 soru

24,113,313 cevap

333,084 kullanıcı

...