0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

leylacim seninde bayramin mubarek olsun dualarimizdasin canim kac gundur yazmiyosun aklim sende gorursen cevap ver mizginin durumunu yaz <3<3<3

5 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından
İnşallah iyidir inşallah güzel haberlerle döner buraya tüm dualrımız onunla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcıları olsun gerçekten çok zor 
0 oy
tarafından
İnşaAllah rabbim ailesine bağşlasın ya 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Insallah guzel haberlerle doner Duam onunla Allah bebegini bagislar ailesine Amin
0 oy
(779 puan) tarafından

Canım çok teşekkür ediyorum interntim az olduğu için giremiyorum hastanedeyim bende kızımda burda yoğun bakımın karşısında Bi oda var orda kalıyorum anne oteli diyolar 12  gün oldu bugün çok canımı yaktı tam 7. Defada damar yolunu buldular öyle Bi ağlıyordu yavrumun damar da kalmadı artık ağlarken görünce bayramda zehir oldu bana.

Hepinizin bayramı kutlu olsun inşallah dualarınız için Allah razı olsun sizden canlarım inşallah çıktığımızda size haber vercem ben ama henüz Bi bilgi vermediler  

tarafından
surekli takip ediyorum seni kuzum uzulme yanindayiz dualarimizla insallah tez zamanda cikarsiniz evinize aglayincada damar cekiliyor yavrum dogdu dogali hastanede iyi olacak insallah ben oyle hissediyorum
(779 puan) tarafından
İnşallah canım ya 24 günlük oldu ama 2 gün tek evde kaldı diğer günler hep yoğun bakımda damarları inceldi iyice hergün bissürü ilaç alıyor kaldırmıyor tabi nasıl olcak bende bilmiyorum
tarafından
inancini kaybetme nasil dusunursen onu yasarsin der babam hayir dile hayir gelecek sonunda
(795 puan) tarafından
Insallah sagligina kavuşur  yavrun bu günleri  unutursun insallah.
tarafından
Inşallah sağlığına kavuşur bebeğin canım inancını umudunu ve sabrını kaybetme işte bütün bunlar anneliğe dahil rabbim beterinden korusun inşallah sağ salim çıkar evine döner mizginimiz ❤

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 197 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 269 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde _Melek_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 844 göst.