0 oy
1,329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kıyamıyorum ya sürekli sunu alacağım  bunu  alacağım diyorum ama disari cikinca fiyatlari görüyorum parama kiyip alamıyorum 2 aydir üzerime kislik bir seyler alacagim daha alacağım para harcamaya elim varmıyor . 

Siz para harcaya biliyor musunuz? 

49 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından

Olmayan parayı harcayamoyorum malesef :unsure:

tarafından
Orası oyle gersey ateş  pahasi
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Yerinde ve kararın da alıyorum öyle çok pahalı şeyler almam fiyat ya uygundur yada normal bi fiyattır geçen çarşıya çıktım bi de ne göreyim ceket fiyatları 89.90 sen ceketsin ya basit bi hırka hatta ne demek 90.tl bana çok pahalı geldi efendi efendi döndüm:))
tarafından
Hesey cok pahalı ya
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Para harcamak için var of bende hic biriktiremem
tarafından
Oyle ama sonra ay sonu nasil gelecek diye düşünüyorum
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Harcıyorum tabiki inan almadıkça zam geliyor geçen hafta 4500 olan oda takımı bu hafta 5500 olmuş her gün yeni zam geliyor beklersen hiç alamazsin
0 oy
(411 puan) tarafından
Valla ben alıyorum kıyıyorum eşim abisinin 120 bin borcunu ödüyor arabayı sattık altınları sattık üstüne 70 bin kredi çektik bizim rizkimiz kesiliyor bende o yüzden acımıyorum harcıyorum banane benim borcum olsa peynir ekmek yerim 
(643 puan) tarafından
Abisinin borcunu niye siz oduyorsunuz
(411 puan) tarafından
Abisi kaza geçirmiş 4 yıl önce sigorta bizden para istedi kazada 5 şeyden suçlu abisi saysam bitmez
(643 puan) tarafından
Abisi ödesin çalışamaz durumdami
tarafından
Oyle bile olsa kiyamam ya
(411 puan) tarafından
Kazada vefat etmis
0 oy
tarafından
Makyaja tek harcarım 

Giyim kuşam kocişşn parasından çıtır çıtır :) 
tarafından
Ah ah eksik bitmiyor ki hangisine harcayım
0 oy
(265 puan) tarafından
Çok severim harcamayı olsa da hep harcasam kendime çocuğa eve harcarım çok beğendiysem.
0 oy
tarafından
Eksiğim varsa alıyorum valla eskilerle dolaşamam 
0 oy
tarafından
Harcıyorum benimle diğer tarafa gelmeyecek para 
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben para harcasam kocam kalpten gider sadece bakiyorum kıyafetlerle:))
0 oy
tarafından
Bacı totişime giymeye donum yok hamileyim kilo aldım. Ama eşim para verdikçe hep cocuk icin alıyorum kendime gelince sonra diyorum idare ediyorum. Fiyatlar almış bası gidiyor yani internetteki sitelere bakıyorum biraz uygun oralar ya.
0 oy
(237 puan) tarafından
Veriyor ama çocuklardan bize sıra gelmiyor ne yazıkki ben eskiyle idare ederim o istediğini alsın hesabı yapıyorum ben benim oğlan herşey istiyor masallah
0 oy
(359 puan) tarafından
Valla ben alıyorum çalıştım kazandım çok şükür tutumlu da olmak gerek tabi ama harcamayı da bilmek gerek bence benim düşüncem bu tabi 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bende bazen öyleyim ama mecburen alıyorum 
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Market ihtiyaçlarını herşeyi eşim getirir para istersem verir bende kıyıya köşeye atarım sonra toplu harcarım üç günlük dünya harca gitsin ihtiyacım olmadıkça bende harcamıyorum ama illaki ihtiyaçlar oluyor almadıkça da birikip duruyor şimdi bebeğimiz oldu doğumdan beri çok masraf yaptık ama eşim hiç öyle bi insan değil oldu mu harcar herşeyi de bize harcar kendini en sona bırakır evlendiğimz günden beri öyledir sağolsun hep beni düşünürdü şimdi kızımla beni düşünür 
0 oy
tarafından
Dün çarşıya çıktım 2 ay sonunda ilk defa eşim bir şeyler al kendine kışlık giyecek bir tane kazayım var başka bir şeyin yok sadece eşimin 4 tane yeğenine kısım giymeye ev ayakkabısı aldım geldim kendime bir kuruş harcamadan çünkü çok çok pahalı herşey 
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Bende oyley dim de artık kiymam paraya 

Alicam yicem icicem :D 

Benim param sonuçta 

0 oy
(590 puan) tarafından
Ben alirsam kendime bir parca alip yine kizima aliyorum gerisini trenyol favorilerimde full kizima ekledigim urunler var ve her ay birsey almadan durmuyom ona kendime diye ona aliyorum ama bu sene almicam tum kisliklari aldim bir tek bot alicam guzel model bulursam ikinciye hamileyim oglum olcak bu sene ona harcama yaocam 
0 oy
tarafından

Moduma bağlı :)

Bazen kıyamıyorum bazen harcıyorum.
0 oy
(61 puan) tarafından

:D Nakit olunca pek harcamam ama kart olunca  çatır çutur beleş gibi geliyor :D

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 98 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (521 puan) tarafından soruldu
0 oy