0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Az once esimle gorumcenin wpten msjina baktim gorumce kizimi sormus nasil kiskanma varmi demis kardesiyle esimde kardeşini opuyo annesinin karnini gel dio demis gorumcede demiski kiskanmasinda dogunca baya cektirirdi deyip gulmus ne demek istemis anlamadim 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından
Kıskanirsa bebek dogunca sizin icin zor olurdu demek istemis bunda bisiy yok yani gülüm 
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Başlığı değiştir kapanır :D

Birşey demek istememiş havadan nem kaplayın yavvvvvv:)

(2,005 puan) tarafından
Yoo ben havadan nem kapmiyorumki usuyorum zaten :) art niyetlede sormadim canisi
(12,271 puan) tarafından
Tmm canım birşey demek istememiş
Kötü niyet Yok bence ;)) gönlünü ferah tut
0 oy
(49 puan) tarafından
Ne kadar ön yargı yaaa hiç bir şey yok bizimkiler boşa diyor yavrum dua et 
(2,005 puan) tarafından
Art niyetle sormadm cnm merk ettim ben anlamadim ne demek istedigini uzme kendini donup dolasir kendilerine gelir dedikleri
(49 puan) tarafından
Yok cnm umrunda değil sen de takma bence valla şimdi kaynanam neler yazıyor bir paylaşsam gazeteler yazar benim umrumda değil Allah büyük onunda kızı var kız ben hamileyken bana küfür edip saldırdı hemen karnında dolmuş felan filan şükretmek lazım neler var neler
(2,005 puan) tarafından
Pislik kadn sanki elin adamindan getiriyosun cocugu tovbe yarabbim yaa birak evin ayriysa oohh senden iyisi yok en azindan kafan rahat konussun dursun kizida aynisini yasasinki anlasin seni
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Bşy demek istememiş 
0 oy
tarafından

Yanı senı bu kadar düşündürecek bişi dememilş :)

0 oy
(3,738 puan) tarafından
Gorumceden çok çekiyorum anlarım hemen iyi niyet kötü niyet olduğunu bunda birşey yok canım:)
0 oy
tarafından
düzenlendi

Yani şöyle canım benim yeğenim 1 yaşında brn hamileyken karnımı severdi bebek derdi doğduktan sonra öyle olmadı bebeğimin yanına gelip sever gibi yapıyodu vuruyodu bu tarz anlamlarda demiş görümcen hani dersin ki çocuk bilmediğinden yapmış ama öyle değil 

bu yaş aralığı farketmiyo teyzemin kızı da öyle yaptı 11 yaşlarındaydı teyzem hamileydi doğduktan sonra kıskanmaya başlamıştı keşke ölseydi falan diyo biz kızıyoduk 

Görümcenin böyle demesi iyi olmuş en azından ona göre hareket eder ortayı bulursunuz iki çocuğunuzun arasında :)
0 oy
(53,798 puan) tarafından
kötü bişey dememis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 701 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde batkaaldu (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 638 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...