+1 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar evlenmeden öncede ayniydim sonrada öyle günlük duşa girmeden rahat edemiyorum  rahatliyorum çiktiktan sonra çok yorgun ve bitkin hissediyorum kirli hissediyorum kendimi girmesem kokuyorum die düsünüyorum rahatsiz olacak ev ahalisi gibi gelior bana eşim rahatsiz olacak diede çok çekiniyorum şaşiriyor bana hergün duşa giriyorsun yorulmadinmi die kafayi yiycen falan dior üzerime az bi leke deysin deiştiriyorum sürekli gün içinde kiyafet deiştiririrm hergün liflenirim bende yoruldum bu konuda ama ne yapmam gerek bilmiyorum sizce destek alinmalik bşymi güzel bşymi bilemedim:)))

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Masumlar apartmanı geldi aklıma bence fazlası zarar dikkat et mantığınla yenmeye çalış kuzum 
tarafından
O filmi izleyince zaten drek ben geldim alişkanliğim geldi aklima ne bileyim abla valla alişkanlik gibi bşy oldu sanirsamda geçmeyecek çocuğumuda öyle yapiyorum üzerini sık deiştrmek isdiyorum sık yıkamak isdiorum onuda:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Temizlik imandan gelir bacım yıkan sanki ne olacak. Ama istersen 1 gün yıkan 1 gün tamamen üstünü değiştir parfümünü sık alışırsın zamanla
tarafından
Zannetmiyorum onuda denedim uyuyamiyorum bu sefer:))
tarafından
O zaman yapacak bir şey yok hergun aynı şekilde devam edecen temizliğin ne zararı olabilir ki :)
tarafından
Kafadanmi bi sktim var die dsnmedim deil:)))
+1 oy
tarafından
Takıntılı olmak çok zor kendini frenle yoksa gerçekten ilerşkş zamanlarda sıkımtı olur sana 
tarafından
Ben her konuda ayniyim hali düzeni koltuk koyduğum yerin şekli şemali genel olarak bu skntım var
tarafından
Senin içine safiye mi kaçtı kız :))
tarafından
Olabilir flm çok hoşuma gideyi zaten :)
tarafından
Hagshahajj ev halkını safiye gibi duşa sokma ite kaka :)) ama dikkat et kendine yıpratma böyle bir konu için kendini her ne olursa olsun istediğin kadar terle kötü hisset unutma ki çok güzel bir kadınsın
tarafından
Tesekkuŕ ederim yorum için:)
+1 oy
tarafından
Yeni evli olsan neyse adshsgdhdt bence bu huyundan vazgeç hem cebine zarar hem kendine sjsjjsjs
tarafından
Yeni evlendiğimde gün boyu giriyordum cnmcım ztn :)
tarafından
Bence öyleydim her gün duşa girerdim ama kendimi frenledim sadece yüzümü ellerimi kollarimi birde ayaklarimi yıkıyorum yetiyo  .
Şimdi 3 günde 2 günde banyo yapıyorum
tarafından
Onu deniycem :)
+1 oy
tarafından
Yanlız değilmişim bende öyleyim girdiğim zaman 40 dakika çıkamıyorum her Allah'ın günü lifleniyorum tenim çok kurudu ama görmediğim zaman çok rahatsız oluyorum  yaz kış farketmez
tarafından
Aynen valla kurudu krem daynmiyor liflenmek o duş sabunu tenime deysin yeterli:))
tarafından
Ben ayaklarıma ellerime veya vücudumu krem degdigi anda yikanirim hiç sevmem  o kremin verdginhissi
tarafından
Ay o bende de var ya aynen bende hemen emilen krem aldim emilmese vicik vicik hossediylrum yikiyorum ellerimi falandi
+1 oy
tarafından

Bi ara bende oyle olmustum :ermm: bazen gunde 2 kez girerdim pis hissederdim kendimi 

Simdi iki cocukla haftada 2 kez zorla :D

0 oy
(320 puan) tarafından
Kız kardeşim var yazın günde iki üç kez ama illaki her gün kışın da her gün binde bir iki gün de bir olur hep hasta bu yüzden
tarafından
Ben kolay kolayda hastalanmam işde :)
0 oy
(454 puan) tarafından
Bence cok güzel devam et temiz olmanın nesi kötü pis olmaktan iyidir cnm  bende üşenmesem keşke  : ) 
tarafından
Çok üşeniyorum tabiki bendeeee ama mecburi hissediyorum deisik bi durum:)
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Dus almadan asla yatağa girmem en doğrusunu yapıyorsun günün yorgunluğunu atıyorsun.2 gün aynı kıyafet giyilmez ki zaten 
tarafından
Aynen öyle üzerimden bi ağirlik gidiyor bende asla yatağa giremiorum işde ama eşim falan 2 3 güne bir girer ya beni yadirgiyor sanki :)
(5,935 puan) tarafından
Yok canım eşinin ki yanlış valla eşimde her gun yıkanır en sağlıklısı bu mis gibi temiz kıyafetler giymek oh sonrasında da bir bitki cay i çok iyi oluyor
0 oy
(163,472 puan) tarafından
Guzel bisi tabiki☺️☺️☺️
0 oy
(17,336 puan) tarafından
Kiz biz kari koca senin gibiyiz. Mutlaka hergün duş almak zorunda gibiyiz. Kızımıza da hergün banyo yaptırırım. Bence normal ya.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 321 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde saripapatyaa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,835 soru

24,145,404 cevap

334,650 kullanıcı

...