0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam devamlı gezer korona morona dinlemez eşim baska bi yere iş için gitti 1ay annemle birlikte kal biraz toparlayıp işi gücü sizi getiricem dedi.kaynım kayınpederım hepside Kocaeli'nde eşimde.neyse ben istemedim kalmak kocam mecbur kalcaksın caresı yok dedi bende beni annemlere bırak Bursa'ya dedim kabuk etmedi.1hafta gectı dun kaynanam komsularına oturmaya gitmiş hep bi araya gelmısler maskesiz hemde gelmıs haftaya cumada onlar bıze gelcek dedi benomde 2.5aylık bebegım var bu arada daha once 10günlükken bebegım korona oldum.tekrar olmaktan cok korkuyorm bebegımede bulasmadından e millet eve gelse bebegımı sevecek belki virüs bulcak bende kocama dedim kocamda annesıne kızdı baya kadın o kdr arsız kı nolcak sanki ben sırtımı Allah'a dayadım falan diyo.kocamda bana eve git dedi.bende dedimki evde tek basıma kucuck cocukla nasıl durcam bilet at annemlere gidicem ben dedim.sabah oldu eşime gene dedim biletimi al diye oda sinirlendi annesını aradı gene anneslyle tartıştı kaynanamda ne yapsamda senle karına yaranamam falan filan dedi.bende ona karşılık verdim ilk defa eskıden yaptıklarını söyledim düşük tehlikeö vardı iş bekledin benden oturtmadın benı fılan baya tartıştık herşeyimi topladım esyalarımı evıme gidicem sizce haksız mıyım

6 Cevaplar

0 oy
(1,312 puan) tarafından
Bnce evinde dur zaten bi şekilde bakarsın çocuğuna milleti çekeceğine tek başına kalman daha iyi eşine de anlam veremedim yani annenlere neden bırakmıyor ki bnm eşimin bir gün işi olsa bile annemlere bırakır nerde rahat ediyorsan orda kalmalısın
tarafından
Aynen her zamanki gibi ailesini düşündü annesigil tek kalmasın bende onlara yoldas olayım diye bıraktı her zaman ben cekıyorum sıkıntıları ben strese giriyorm
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Haklısın ve ben bu ésleri anlamiyirun niye annenin yanina gondermiyor éseklik yaprikarı seni onun annesi mi dogurdu?terbiyesizlik ben olwam hic kayinvalideye gitmezdim en basijda tek dururdum evde ya da annemlere giderdim inatlasip.
tarafından
Defalarca söyledim bak annenin huyunu bılıyosn sürekli gezıyo bırakma bızı burda dedm dinlemedi biletimi alcak inşallah gidicem.
(265 puan) tarafından
Sevindim yani annenin yanına gitmen daha iyi ragat eder özlem giderirsin
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bencede evine git karnin kuru ekmeklede doyar yeterki huzurun olsun kaynananda gezsin korona olursa anlar 
tarafından
Kadın o kdr gezıyo korona olmadı ben evden cıkmadm korona oldm ve ben koronayken evime bile girdi inanır mısın gene bşy olmadı:)))
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Haklısın gec bile kslmissin 
tarafından
Aynen canm basında kabul etmıcektm
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Evine git valla kümeste olsa minnetsiz insanın kendi evi daha rahat  hemde bu hastalıkta ne kadar rahatmış yaaa 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 500 göst.
7 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,717 soru

24,128,748 cevap

333,922 kullanıcı

...