0 oy
594 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,160 puan) tarafından
Simdi bilezigi 5650 liraya bozdurmus kizlar 3bin veya 3500 lirasini borclarina verecek geri kalnini tekrar bana verecek 2 bin lira falan bboylesi biraxda olsa icimi rahatlatti zamani gelincede 3000 daha koyar uzerine insallh yaptirir bende elimden geldigince yine kendimden kisip 3,5 herneyse atcam kenara allah insallh yuzumuze bakar hamilelikte coj zormus stres altinda olmak rabbim kimseyi darda koymasin kimseyi

6 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah  amin kuzum
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Eğer paran varsa o 2 bin lira üzerine koy  8-10 gram neyse yap bi bilezik  en azından elde olan bisey olur . Hem altın pahalanr  düğün sezonu çünkü.  Eşinde sorduğunda lazım olduğunu aldı geri kalanını bilezik yaptı tekrar dersin . Hiç olmamaktansa böylesi daha iyi 
(7,160 puan) tarafından
Valla cok haklisin canim aynen oyle yapcam elime gecejide atarim bu srede kenara toparlamaya calisirim insallah
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben esinden gizli böyle şeyler yapmanı hiç doğru bulmadım ya ogrense bide huysuz diyorsun aranız kötü olacak
(7,160 puan) tarafından
Bende dogru bulmuyorum canim inan ama caresixlik insana herseyi yaptiriyorum esimide geciyorum karnimdaki bebegimden bile utaniyirum boyle gizli sakli seyler yapinca ama iste caresizlik rabbik hic bir kulunu darda koymasin
(3,454 puan) tarafından
Yani baban arabasız durabilir sonuçta onun seni bu kadar sıkboğaz etmesini de anlamıyorum.
0 oy
(331 puan) tarafından
Ne güzel canım nerdeyse yarısı tamam yarısını da bir şekilde tamamlarsınız umarım zamanla ama en kısa zamanda bir bilezik yaptır bence başka modelde olsa 
(7,160 puan) tarafından
Aynisini arar tarar yaptiririm canim baska model yaptirmam ne olur ne olmaz ben isimi saglama aliyim da
(331 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım ben elindeki parayı yatırım yap diye demiştim en kısa zamanda yaparsın inşallah
0 oy
tarafından
Keşke eşin anlayışlı olsaydı ama neyse artık bnce o para harcanır sen bilezik yap derim en azından görür eşin bBan verince de ya gene yaparsın yada ikisini birleştirip eskisi gibi yaparsın gerçi aldığın fiyatla sattığın aynı olmuyor ama en azındna bileziğin olsun 
0 oy
tarafından
bencede kalana gram altin yap altinin ne olacagi belli degil ki ben muhasebeciyim iyi bir finasciyim eylule kalmaz buyuk yapacak sonra geri odeyemez yazik en azindan sen cok zarar etme suan piyasa baski altinda ben elime 100 lira gecse dolar yapiyorum ne olur olmaz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 458 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 562 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
21 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,712 soru

24,404,830 cevap

350,424 kullanıcı

...