0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

kızlar oğluma kahınvalıdemgil bakıyor ben çalışıyorum bugun de dışarı çıkmışlardı kayınpederimin parfumden sıkmış bende zannediyorum üzerlerinden sinmiş boynuna sıkmış bide duyunca eşim falanda kızdı cahil misin vs diye çok şaşırttı hepimizi kayınpederim de söylendi. yani öyle ayarsız bi kadın değildir tam bir anne gibidir oğlumla ilgili her ayrıntıyı sorar düşünceli mantıklıdır ama çok şaşırttı beni. banyo yaptırdım geçmedi kokusu. üff stres oldum kokusunu rahatsız etmiştir oğlumu :(7 aylığız

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Anne gibi bakıyor demişsin en ufak hatasında bu kadar kızmanıza gerek yoktu bence kötülük olsun diye sıkmamıştır eminim bence çok kafana takma onun etkisi geçmiştir 
tarafından
tabiki de kesinlikle öyle, ben hiç tepki göstermedim zaten eşim biraz söylenince ben elimi uyardım abartma tamam diye. ama canım da sıkılmadı değil boynu biraz fisir fisir olmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi kereden nolcakk ki cnm sıkma canını bişi olmaz yapmaz bı dahadaa 
tarafından
evet canım öyle tabi
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bı an düşünmemiştir cnm  bak iyi vs diyosun gene de kırmayın tatlı dille uyarın bı duş aldir bı daha yapmaz 
tarafından
ben hiç kırmam canım sıkılsa da, oğluşu kızdı biraz işte. arada oluyor bizde yapabıluyoruz
0 oy
tarafından
Bu belli bir yaş üstü neden böyle akla hayale gelmeyecek davranış ve eylemlerde bulunuyor? Hayareti mucip doğrusu.
tarafından
oluyor demek ki arada:)
0 oy
tarafından
Canım anne olarak biz bile bazen hata yapıyoruz bi kere uyardınız artık yapmaz bence. Ve bi defadan bişey olmaz strese girme 
tarafından
aynen bende öyle dedim  olmuş artık
0 oy
tarafından
Oğlum rahatsiz olur diye kendim bile parfüm sıkmıyorum cildine sıkmamıştır umarım 
tarafından
aynen bende kullanmam, hafif boynunda fisirti var ona bağladım ben ama bilemedim
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Düşünememistir ya olabilir bnm ailemde bir ara düşünememisti DHA 5 aylıktı parfüm sıktılar zararlı biliyorum ama bunjn için çok sert davranmaya kalp.kirmaya gerek yok bnce
tarafından
ben hiç kırmam üzülsem de , genelde yorumsuz kalırım, oğlu işte nazı sözü geçiyorya Biraz kızdı abartınca müdahale ederım
(1,515 puan) tarafından
Aynen bncede et yazıktır kadına kötü düşünmez
0 oy
tarafından
Bi kereligine boşluğuna gelmistir abartmayın bisey olmaz
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ne var canım 1 kereden hicbir şey olmaz sende en ufak hatasında kalbini kırma
tarafından
yok canım ben üzüldüm ama hiç bişey demedim zaten eşim söylendi
tarafından
.yok canım ben üzüldüm ama hiç bişey demedim zaten eşim söylendi
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Sen de soyluyosun normalde anlayışlı ve dikkatli birisi olduğunu bazen insan boş bulunabilir. Güzellikle uyarsaydiniz olmaz mıydı? Bence ayıp etmissiniz. Hem çocuğunuzu emanet edip hem de bu kadar rahatca tepki göstermek bence çok hos değil. Hadi uyardiginiz halde yapsa neyse de garip geldi bu çıkışıniz açıkçası. 
tarafından
yok canım ben üzüldüm ama hiç bişey demedim zaten eşim söylendi hatta tamam abartma sende dedim eşime, çünkü hassastır annem alınır diye.
(1,165 puan) tarafından
Bence üzülecek bir durum da yok. Uyarirsaniz güzelce dikkat ederler inşallah.
tarafından
ederler eminim torunları sonuçta

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,115 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 706 göst.
0 oy