0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
diğer postumda ama ben sayarmda soverumde esime bu beni ilglndiirr sadece eşime karşı nasıl olucgm. kimse kimsnn yasadklrni yaşamıyor sonuçta.. yardim al vs gibi sözler ide hic yakistramdm.. :) saolun şimdiden solemeyn bisi olur mu:) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben solucemm :D:D

Fena sovdunn ammaa herifinee

tarafından
ağızi bozuk biriymdr gelince bana:) delendm bu sefer çok fena
tarafından
kocana solesene kiz onlarii :D
tarafından
ben kocamada sayarim soverim agir knsrm ben burada yazıp eşime sus pus olanlardan dglm:) ama küfür etmem pek bukdr agir çünkü nrmldede çok agir küfürlü knsmam ben :) üstüme glibmedigi tkdirde
tarafından
valla bugun benimkinin bana yapmadigi kalmadi genede sayamadim ama benimki daha agir olacak bayram sonu dava acmayi dusunuyorum burda yazan arkadaslara uzuluyordum bosanacak diye basima geldi
tarafından
sorma bende çok üzülüyorum boşanan ve kötü şeyler yasayan arkdslrmza :( üzüldüm başına glmesnden dolayı kolay kolay bi kadın brkmaz yuvasını brkiorsada vardır geçerli sebebi
-Reklam-
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Canim bence onu kötü niyetli söylemediler ama bu kadar sayıp sovmeden sonra biraz tepki alman normal yani bunu biliyor olman lazımdı;))
tarafından
bende istemezdm o şekilde olmak :)ama fena geldiler bana
(3,452 puan) tarafından
Bence kocana söyle daha çok rahatlarsın:)
tarafından
ben onafa soluorm :) ona da saiorm ama tabiki büker küfürlü değil çünkü nrmlde bukdr küfürlu knsmam :) ama agir knsrm o ayri
0 oy
(794 puan) tarafından
Sovmene tepki gosterenlerden biri bendim canim. Ve seni elestirmek ya da uzerine  niyetiyle yapilmis bir sey degildi. Dedigim gayet basit sovecek kadar yuzune bakamayacak kadar nefretle dolmus bir insan bir ömrü  geciremez bence.
tarafından
nefret değil aslında benimkisi. ben sinirlennce özellikle de çok sinirlennce başlıyorum müdürü ağır knsuorm gzüm gormuyor kimseyi buyzfn okdr agir knstm orda :)
0 oy
tarafından
En çok bana kızdın galiba ama doğru söyledim sovmen küfür etmen bayana yakışmaz yani o senin bileceğin iş 
tarafından
ben okdr çok fazla ayni ve kotu şeyleri yasadmki artik tkrr tkrr aynılarini yaşayacak ne eskisi gibi tahammül kalmış nede sabir.s
tarafından
DHA evine yeni geçtin canım sonuçta bu kdr ne oldu k
tarafından
düşün daha yeni gldm sayılır neler yasadm:( iki uç kere el kldrdi kavga ederken ama vurmadi. çok fazla üstüme glior sevmedgm kzdgm syleru yapıyor beni deli etmek hoşuna gidiorms. beni bu hale getiren o ama yoksa ben boyle sinirli bıri dglm bana güzel knssa dünyayı ayağina sererm ya. ben kotu bir insan dglm. bana çok zarar verior bazen:( bende hic olmadgm bir insan hale gliorm :( kaç kere ayeilikdan knstu neymiş saka mis neymiş olesinems şakalasiormsz filan filan bak ddm sen çok knsmaya başladım bunu hyrdir ddm fln sonra demeyi brkti bir daha aynı şeyleri cekemem ben birakrm seni ddm yada aynı evinde sdce yasarz okdr ddm
tarafından
Allah Allah öyle şaka mı olurmuş ? Siz iyidiniz diye biliyorum yani öyle anlatmistin bana neden napıyor ki istemediğin sey
tarafından
bakma kuzum ben neler yasiorm nelere göğüs geliorm pisikljk baskı okdr yasiorm ki ama kimseye belli etmiorm bunları herkese sorsan eşim melek sakin ben değerini bilmem grkiorms vs vs :) tamam iyidir ama ben onu herkze karşı daha iyi gsteriorm haberleri yok

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 963 göst.
0 oy
23 cevap 1,364 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,225 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (687 puan) tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 702 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra dardat (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,442 soru

24,460,624 cevap

354,590 kullanıcı

...