0 oy
5,651 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından
Ota boka git diyorsa 

Ne yaparsınız 

Asarım keserim giderim diye ahkâm kesmeyin 

Düşünün başınıza geliyor sürekli 

kendinizi  o durumun içinde olarak cvp verin 

38 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Demez öyle şeyler asla ama demiş olsa annemlere gider ve iletişimi keserdim bir süre .
-Reklam-
0 oy
(190 puan) tarafından
Basima geldi verdim eline iki cocugu sen simtir git dedm sijtirdi gitti sonra ne mi oldu bir hafta ben hayatimi yasadim o aglaya zirlaya geri geldi 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kendimi o duru un içine koymama gerek yok tamda öyleyim zaten öyle hemen gitmek kolay degil çocuklarda var arada sabrediyorum siniri geçince bn öyle desemde gitme sinirden söylüyorum diyor ama karşısındakinin gururunu kırıyor haberi yok ama onada diyorum bir gün giderim tam giderim ama diye allah ıslah etsin herkezin evine huzur versin rabbim
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bna eşim bir kere iki kere git dedi ona yemin ettim bir kez dha ağzından çıkarsa yemin ederim giderim ölürüm yinede asla bir DHA adım atmam dedim. Bir DHA git diyemedi . O git diyincede sen defol git de kendini ne sanıyor eğer bn gidersem hayatından tmmen çıkarım de. Ciddi olduğunu görsün geri adım atma yoksa çok gevsiyorlar 
0 oy
(255 puan) tarafından
Evliligimin ilk aylari hep öyleydien ufak seyde ananin evine git diyodu cikip gidiyodum bende sonra bana evi terk ettin diyodu en son gene dedi bu sefer bütün esylarimi topladim.evlilik cuzdanini yirttim kafama koymustum ayrilcaktim hatta dava actik sonra nolduysa dayisi konustu o günden sonra degisti bidaha asla oyle demedi hatta kendi fazlalik gibi su an bu evde 
0 oy
tarafından
1 kere gittim 1 hafta yalvardı gel die bidahada diyemedi
0 oy
(2,047 puan) tarafından
2 kızım var eşim bana sürekli öyle deseydi bi gözdağı verirdim önce bi arkadas yazmıs otele giderdim diye bende bi yakınımın yanına gidemezsem giderdim otele veya bi arkadasıma kafasına dank edene kadar hiç arayıp sormazdım ama aklı basına gelirse fizanda olsam bulur beni, hiç arayıp sormazsa da şiddetli geçimsizlik deyip bosanma davası acardım ha bu arada benım ailem arkdamda değil... Ya da bosanmak yerine bi aile terapistinden yardım alırdım eşimi psikologa götürürdüm yine mi fayda etmedi o zaman boşardım
0 oy
(53,952 puan) tarafından
valla folloş olmuş ağzı sürekli diyosa ve sonra unutuyosa heralde artik duymazdam gelirim. bide sende dört çocuk var Allah acilarini gostermesin ama cocukla insan bir yere sigamiyor baba evi bekarken iyi ayrilip gelince iyide söyleseler kötü gelir kocanin küfürünu ozlersin eger siddet ve daha fazlasi yoksa biraz yuzssuz olmak lazim 
(12,271 puan) tarafından
Yuzsuzlugun nirvanasindayim canım inan bir bilsen
Aynen öyle 4 çocukla nereye sigayim
Hakaret ve küfür çok fazla
Zamanında eşek Sudan  gelinceye kadar dayak yedim babası da annesini hep sepepsiz dovermis düzelir diye brkledim ama hata yaptım sanki
(53,952 puan) tarafından
ayrilsan sen calissan annen cocuklara baksa konus bir annenle kesin kararlıyım de hakkinda hayirlisi olsun canim benim evlat olunca gurur olmuyor
0 oy
(163,398 puan) tarafından
Ufacik bebegimle ben bi yere gitmem o gitsin
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Canım asıp kesmem ama madem öyle ona habr vermeden giderim annem de arkamda mutlaka rabbim yardım eder bana çalışırım olursa ararsa açarım neredesin derse senin dediğini yaptım evden gittim derim ne *** yersen ye der kapatırım engellerim onu 
0 oy
(71 puan) tarafından
Varsa gidecek yerim git dediğinde giderim bir hafta süründürürüm sonra dönerim. 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Bazen bende taetisdigim zaman eşim git diyor bende kapı orda çok gitmek taraftari isen sen git diyorum 
0 oy
tarafından
Sen git nereye gidersen  git . Bu ev benim ben burraya aitim  de. Ve gitme abla . Kinamasin da kimse . Kiz baba evinde misafir  koca evinde yerlidir  ben Allah in sana emanetiyim de ve gitme
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kendimi koydum yerine hiç bir şey demeden sessizce ağlardım kesin
0 oy
(672 puan) tarafından
4 tane çocuğum var burası bizim evimiz çok istiyorsan kapı orda derim 
0 oy
(730 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim 
0 oy
tarafından
Öyle  bisey demedi dese giderim asla gururumu ayaklar altına  aldırmam  onuda  boşar  götünden donunu bile alırım 

Kendide şaka  anında  söyler  kari sen beni boşasan  gotumden donumu bile alirsin korkuyom diye☺️
0 oy
tarafından
Zamanında çok diyordu ev benim evim gitmek istiyorsan çek git bi yere gitmiyorum dedim hep. Bu arada ev mülkı bizim değil yanlış anlaşılma olmasın. Yaşadığımız evlere sonuçta emek veren biziz. Ayrılmak isteyen adam çıksın gitsin açsın davasını. Bir saydığım büyüğüm kadın evden çıkmaz derdi.   

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,305 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Esraa45 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,470 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 888 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,259 göst.