0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızım hasta dün gece ateşler içindeydi hemen gece ile doktora gitdik sonra geldik eve kocam başka odada yatdı ... Benim için sorun deyildi bu  çünki işe gidicekdi sabah sabah ... Ama dan işden geldikden sonra ne kızıyla oynadı ne vakit geçirdi.. gidib annesinin odasında uzandı ... Bide gece yarısı geldi odaya ... Geldi yine uyudu  .. kızım gece sürekli uyandı ... Sallamakddan ayağım kopdu ... Kafam o kadar acıyorduki duvara çarpmak istiyordum ... Adam bir kere kalkıb bakmadı bile ya bir kere ... İnsan bu  kadarmı umursamaz olur..Allah kimsenin vicdanını elinden almasın 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gamsız erkekler.....:getlost:

-Reklam-
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım erkekler maalesef biraz daha soğuklar çocuğa karşı 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Madem birliksiniz kayınvaliden de sallasaydı biraz. En yardımcı olan erkek bile bebek için eksik kalır bacım. Sıkıntımı dile getir bakalım ne diyecek. Ben söyleyerek alıştırmaya çalışıyorum mesela. 
0 oy
(746 puan) tarafından
Bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altindadir diye. Rabbim butun annelere sabir versin.  Erkekler sadece iki sevip opuyorlar gerisi butun sorumluluk annenin omuzlarinda . Ama sen yine de esine biraz da sen bak sen salla ben uyuyayim biraz ilgilen basim agriyor dayanamıyorum de belki vicdana gelir.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
O nasil biseydir ya tovbe yarabbim benim kizim.hasta olsa benden cok esim durur basinda valla ne olursa olsun gram uyku girmez gozune o nasil bir gamsizlik 
0 oy
(804 puan) tarafından
Hepsi ayi bacim hepsi benm esimde ayni olsek umrunda dgl bide seni suclarlr valla biktim tinlamym artk hem anne hem babayim yeterim her sekilde onlara muhtac dglz takma hic bu gunlrde gececek o cocuklr buyuyck neyin ne oldugnu  anlicklr
0 oy
(1,908 puan) tarafından

Ben öyle yeni gelin gibi alınmam bi bağırrim oturduğu yerden fırlar erkekler çok ince düşünemezler eğer bunu eekkelerden beklemeye kalkarsanız cokkk beklersinnn:D

0 oy
(71 puan) tarafından
Böylesi de baba oluyor. İnsan gelir Bi saçını okşar evladının. 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım ne diyelim Belki çok yorgundur desem insan bir öper çocuğu nasıl oldu diye bir sorar bu erkekler kaybettikten sonra değere bindiriyolar o zaman koca oldukları akıllarına geliyor
(1,663 puan) tarafından
Yok sordu canım ama bi gel bizle vakit geçir yok çok az
(4,687 puan) tarafından
Canım eşim bazen öyle yorgun geliyor ki ondan hiçbir şey beklemiyorum ben onunla ilgileniyorum masaj yapıyorum sırtına uyumasını dinlenmesini sagliyorum beni çok sevdiğini evladını çok sevdiğini biliyorum bu zamanda çalışmak insanlarla uğraşmak hiç hemde hiç kolay değil
0 oy
tarafından
Kızmakta haklısın insan evladını merak eder esine yardimci olur sanirim seninki rahatina duskun
(1,663 puan) tarafından
Aynen genelde öyle
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ee soyleseydin bi camm az da sen salla desen sallamaz miydi. 
(1,663 puan) tarafından
Belkide yapardı bilemem ama bende oda kızımda gripiz ben bitkin düşdüm kendim hasta çocuk hasta oda kendide ilgilene bilirdi
(4,148 puan) tarafından
Tabiki  ilgilenmesi lazim cok haklisin hani bazi erkekler bisey soykemeden komut almadan bisey gelmiyo aklina o yuzden dedim soykesen bakmaz miydi die
0 oy
(472 puan) tarafından
Geçmiş olsun cn bağzı erkekler öyle benim 3simde oğlum hasta olursa bakar öper ama o da arkasını döner uyur cocugu erkek böyle
0 oy
(26 puan) tarafından
Canım hiç canını sıkma. Ne yapsan ne etsen de kendini anlatamazsin. Onlar bu şekilde davranmayı kendine hak goruyor çünkü olması gereken bu.. keşke o imzayı hiç atmasaydim elim kirilsaydi cooook pişmanım çok
(1,663 puan) tarafından
Aynen malesef
0 oy
tarafından
Benim eşinden farkı yokmuş kuzum da alistim ben artık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 422 göst.
14 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (26 puan) tarafından soruldu