0 oy
717 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ayyyyy bu dünyada en muştak kaynanaya denk gelmişim hareketleri aklıma gelince sinirlerim bozuluyor hala, eşime Baba diyor çok garipsiyordum kız çocuklarına demez 2 oğluna der. Çocuk çocuk konuşur, biri bişey getirse ben sevmiyorum yemem der alır saklar sonra ilerleyen günlerde çıkarır yer. Ben sezeryan doğum yaptığım da 5 günlüktüm oğlunun beli ağrıyor diye yastık koyup koltukla uzandırmıştı ben patır patır iş yapıyordum 5 gün dogum yapmıştım daha o 5 günde küvezdeydim eve geldim direk iş. Elin evladı Ele ucuzdur bunu hiçbir zaman unutmayın. Gene sinirlerim bozuldu bak ;)

7 Cevaplar

+2 oy
(948 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Alsın oğlundan turşusunu kursun kıskançlık bacım sırf onların gözüne girmek için yapıyor Kaynar suda kaynayasica
tarafından
:Ddddddddds
tarafından
Hahahahaha koptum ama doğru diyorsun kuzum. Çok çektik bunlardan
(948 puan) tarafından
Hıııhhhh ben artık kapı önü halısı gibi görüyorum o Allah'ın cezalarını eee sen gelini cekemeycejsen niye bana kurban oldun beni oğluna aldın kızlığımı elimden aldin inşallah çatlar da patlar kız bunlar ancak çektirir valla onların yüzünden herkesten korkuyor oldum yemin billah sanki herkes benim dusmanim gibi görüyorum
tarafından
Ayyyyyy aynı benim iç sesim gibisin kızzzz, bende öyle herkes benim düşmanım sanki hayatı zehir ettiler, böyle yüzüne baksam saldırasım geliyor, 2 gun ayni evde kalmaya hevesim yok düşün, insallah catlarda patlarlar .
(948 puan) tarafından
Valla ben niyetlendim görümce dövmeyi hele bi kapıma gelsin tartışmak için Allah yukarda görüyor biliyor ben hamile felan dinlemiyecem saç baş girisecem artık ayipmis bilmem bizim gelin arsizmis hayasizimis umrumdaaaaa bile değil

Allah sana yardım etsin inşallah cnm valla çok zor yaşamayan rabim hiçbir zaman yaşatmasın inşallah
-Reklam-
0 oy
(15,351 puan) tarafından
Muştak hiç duymadım:)
tarafından
Cıvık demek :ad
0 oy
(220 puan) tarafından
Benimki ilk okulu mezunu bile değil ben lise mezunuyum der kasiyerlwre Avrupa da yaşıyorum der bunlara şahit oldum midem kalktı yani tanı koyamıyorum bu yaptıklarına 
tarafından
Kendini beğendirme çabası
(220 puan) tarafından
Midem de kalkmıyor değil bu durum da şaka gibi
0 oy
(24 puan) tarafından
Aynı benim dengesiz kaynanam nefret ediyorum huyundan  davranislarindan
tarafından
Bendeeee ahhhh ahhhh öldüresim geliyor
(24 puan) tarafından
Aynen pis bir huyu var çocuk gibi bide piskopat davranışları az kalıyorum bogim kadını çok dengesizce yaşının insansı deyil
0 oy
tarafından

Açılın kaynanadan nefret eden bir gelin daha geldi :) şaka bir yana normal bir nefret degil benim ki iliklerime kadar nefret ediyorum 

0 oy
(71 puan) tarafından
Baba nedir ya  canım kaynanam gidip sarılacağım
(3,033 puan) tarafından
Yok bende esra karagöz ondan sordum başka bi amacım yoktu
(71 puan) tarafından
Aa sizin de mi adınız Esra Karagöz
(3,033 puan) tarafından
Evet aynen
(71 puan) tarafından
Vayy nerelisiniz?
(3,033 puan) tarafından
Ben tekirdagliyim tabi bu eşimin soy adı o nevşehirli
0 oy
tarafından
Bence sen ne o adamdan ne o aileden ayrilamicaksin burayada yaziyom:)
(71 puan) tarafından
Az daha gazlayın
tarafından
Gazlayacak bisey yok ben gerçekten anlamıorum hem istemeyip bosanacam böyle yapio diyip hem inaltı takip etmek hem geçmiş olsuna gitmek bana göre yanlış kurtulduysa ona sukretmeli

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,406 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (4,684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 727 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 428 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,590 soru

24,018,807 cevap