0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kizlar düşük yaptım dün bu saatlerde.hala kanama var.5 +4gunluk tü bebeğim.2 ay önce 3 haftalık gebeydim o kimyasal gebelikti .bunda daha 1 hafta önce keseyi görmüştük.sagljkli bir gebelik olmadığı için bebek oluşmamış ve düşük oldu.cok moralim bozuk.hic bişey yapasim yok.boyle durum var yaşayanlar varmı

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben de senin gibiydim cnm amq alisiyo insan subatta dusuk yapm bnde malesef cok uzuluyorm hala aklima gelince ama Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallah:((
(3 puan) tarafından
Amin canm.hayirlisi olsun inşallah.
tarafından
Senindee 2. Bebegin sanirim.cnm dimi
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım biraz ara versen iyi olmaz mıydı rahimin vucudun dinlenmesi gerek
(3 puan) tarafından
Kalmam belki diye korunmadik.iste insan bilemyor.hata ettik.bedeli büyük oldu.rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin.
(3,141 puan) tarafından
Allah daha beterinden korusun ya kucağına alıp kaybetseydin o daha büyük acı olurdu
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim sabır versin başınız sağ olsun tatlım 
(3 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun ,allahm kimseye böyle acılar yasatmasin.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla eğer  bir bebek versin inşallah
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn
0 oy
(795 puan) tarafından
Gecmis olsun canim. Allah sabir versin
(3 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olshn
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde ilk kimyasal gebeliğim oldu düşük yaptım adetle gitti ikinciye normal gebe kaldım oda çok aşağıdan tutundu kanamalı bir gebelik geçirdim ama şükür doğdu inşallah rabbim sana da tez vakitte sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder 
(3 puan) tarafından
Amin canm amin.allah razı olsun .rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah
tarafından
Amin canım benim amin  bunda da vardır bir hayır bir vakti saatini bekliyordur gelmek için
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bende ard arda dusuk yaptim canim. Rabbim hayırlısıyla kucagmza kondurr ins bebislerimizi
(3 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah. Benim şu an 10 aylık bebeğim var.iste 2. Ye kalmıştım 16 Mart'ta 3 haftalıkken düşük yaptım.uzerine bı kere adet oldum.bu ay yine kalmışım çok şükür.1 buçuk aylıktır işte dün düşük yaptım aradan çok geçmedi üst üste 2 defa olunca işte insan çok yipraniyor.yikiliyor.allahim kimseye yaşatmasin böyle bı sey
(3 puan) tarafından
Allahm sanada sabır versin.kisa zamanda hayırlısıyla inşallah kucağına bir bebiş versin inşallah canm benim
(2,184 puan) tarafından
Yineki bebegin var canim. Tekrar da.olur ins rahmin dinlensin 3 5 ay bekleyin. Sagol canim benim cok amin insallah
(3 puan) tarafından
Öyle yapicaz canm.minnosumu buyutucez allhn izniyle.bi süre yeni bı bebek düşünmek istemiyorum.allhim olmayanlara versin insallah
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Cok uzuldun canim Basin sag olsun
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun,sagolasin canm
0 oy
(84 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim sabir versin sağlıklı bir gebelik nasip etsin
(3 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Bende iki kere kimyasal grbelik gecirdim.. Grnetik bir bozukluk varsa bebekte vucud bebegi atıyor ki bir an önce baska gebelikler olsun rahim kendini hazırlasın diye.. Oyüzden söyle düşünün bu allahın vermiş oldugu bir mekanızma.. Kimyasal gebelikten sonra zaten korunmak gerekmiyor adetle atıldığı bebek kese olusmadıgı icin.. Banada doktorum hemen tekrar deneyebilirsin kimyasal grbelil cogu kadın geciriyor ama farketmiyor demişti.. Oyüzden hic morelinizi bozmayın olmaz diye düşünmeyin iki kere gebe kalmıssınız ama genetik bozukluklar sebebi ile düşük gerceklesmiş veyahut sebebi baskada olabilir.. Kendinizde bir problem oldugunu düşünmeyin insallah yakında güzel gebelikler gecirirsiniz.. Eşinizden gelen hücrede cok önemli gün asırı denemeye ve esinizr bal vs yedirmeye ve sigara kullanıyorsa hani ona dikkat edebilir.. Üzülmeyin imtihandır insallah yakında tekrar güzel gebelikler saglıklı cocuklarınız olur
(3 puan) tarafından
Sağol canm önerin için.biz yaylada oturuyoruz,içki sigara hiç kullanmıyoruz çok şükür.hani merkezede 50 km uzaklıktadır hemen hemen.ne bileyim beslenmemize dikkat ediyoruz elimizden geldiği kadar sağlıklı besleniyoruz ama doktorum bı sebep yok yani hani bebek sağlıklı olmayacakmiski tutunmamis,gebelik oluşmamış böylesi daha iyi yani vücut bunu atmış.atmasa ilerde olusabilecek şeylerin önüne geçmiş dedi hayırlısı olsun canm ne yapalım.iyi bayramlar bu arada canm
(1,093 puan) tarafından
Vay be yayla ne güzel yaaaaa... Masallah :) aynen öyle allahın vermis oldugu bir mekaniz ma :) sizede hayırlı bayramlar
(3 puan) tarafından
Sağol canm ,aynen canm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 426 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gizlibayan (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 692 göst.
+1 oy
20 cevap 1,306 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,633 soru

24,061,465 cevap

330,160 kullanıcı

...