0 oy
3,221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (934 puan) tarafından

Garavulli ben kıbrısda yaşarkn bunu her sonbaharda toplayp temizleyip canlı canlı kaynatıp yerlerdi tabi yöresel yemek gibi bi seydi 

image

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes iğrenmiş siz postu hala yukarıya çıkarmaya çalışıyorsunuz ya 
(934 puan) tarafından
Ne alakası var niye iğreniyrsnz anlamş deilim bakma yorum yapma çık yorum yapmak zornda deilsn kimse deil bunu yemek iğrençlik deil yiuen yiyor bir zararı da yok bilmenz icin paylaştm hem ben neden paylaştğm şeyi aiz iğreniyrsunz diye kapataymki bakma olsn bitsn cnm
tarafından
Sanna postunu kapat diyen yok herkes igreniyorum yemek yerken aklıma geliyor paylasmayin demiş ama siz postu hala yukarıya çıkarmaya çalışıyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(168 puan) tarafından
Giz ben sogani yiyemiyom bunu hayatta yemek istemem 
0 oy
tarafından

Midem bulandı ya paylaşmayın şöyle şeyler zaten birşey yiyemiyorum:ermm:

0 oy
(1,134 puan) tarafından
Rabbim af etsin herkesin kültürü yöresi damak tadı ayrı ama üzerine  para vercekler baya yinede ağzıma sürmem gece gece midem bulandı 
0 oy
(197 puan) tarafından
Anaaam Kız o ne öğğğ midem bulandı ben ona elimi bile sürmem siz yiyomusunuz bide canlı canlı kaynatıyorlar yazık gunah
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Abooooo bu gözlerim neler gördü
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Aklıma imkansız olan bir şey için kullanılan Müslüman sokağında salyangoz satmak deyimi geldi isteyen istediğini yer o ayrı ama yok garavulli yok bilmemne bildiğin sümüklü böcek iste köpeğe köpekte diyen var ı.t te ikiside aynı kapiya çıkıyor bi fark yok 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Yılan etı bıle daha mantıklı en azndan et görumunde yanı dogranır edılır de ac kalınsa olecek duruma gelınse en azndan ınsanın mıdesı alır bı sekılde ama su goruntu ve seevrek yiyenler kafamda oturtamadım b.k yesınler ıcım dısıme cıkacak nasıl ıgrendım gıt kaldır su postunu herkesı alt ust etmıssıb daha da yprumalrda yemez mıydınız sevmedınız mı yok böcek degıl gavrulli bılmem ne hayır amac ne madalya mı taktılar ınsanların midesini kaldırdın dıye! 
(934 puan) tarafından
Bakma canm
(934 puan) tarafından
Haberlere çktı aklma düştü paylaştm
(934 puan) tarafından
Hem kaldrcamda kaldıramyrm düzeltmeye giriryrm resim yok anlamdm
(1,652 puan) tarafından
Bakma demekle olmuyo baslıkta yemek dıyosun ınsan gırıp bakmıs bulunuyor halıyle mıdesı bulanan gırmesın vs yazsaydın barı

Komple kaldır postu yada gızle
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ay akşam bunu eşim bana göstermişti 
(934 puan) tarafından
Resmi kaldıramyrm yoksa kaldrcamda görnyr mu daha
0 oy
(22 puan) tarafından
Bu nedir yaaa çinlilere iğrenç derdik ama şimdi Kıbrısa rövanşta bu yemekten sonra. Koymayın böyle şeyler yaaa güzel şeyler paylaşın. İğrençlik yapıyorsunuz resmen
(1,652 puan) tarafından
Nerden buldun 6 gun oncekı ıcı ı dısıma cıkaran postu bıdaha gordum gırmez olaydım ya :((
0 oy
tarafından
Postu kım hortlattı :) 
0 oy
(555 puan) tarafından

Ay bu ne midem kalktı :'(

0 oy
tarafından
Salyangozun asini yaomislar 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
10 sefer paylaştın be ne pis ligdeniz varmis bizde bisey zannedip giriyoruz 
(934 puan) tarafından
Ne paylaşması be ben açmadm şimdi mesaj gelmş yorum yapıldı diye
(1,908 puan) tarafından
Bu pisliği sen paylaşmadinmi daha önce boyle iğrenç şeyleri nasil migdeniz alıpta paylasiyorsunuz cok hosuna gittiyse pişir ye ama burda paylaşma birdaha bizde bisey var diye girip bakıyoruz kısacası igrencsiniz
(934 puan) tarafından
Terbiyesizlik yapma ben paylaştm ewet ama tekrardan gündeme getirmedim iğrenç sensin yiyen yiyor bunu cahil cahil konşma sanane istedigim postu açarm sıkıntı olsaydı kaldırırlrdı yorum yapmak için yapma
(1,908 puan) tarafından
Ligden aliyo demekki alışınsın boyle şeylere devam et ozaman ayrıca terbiyeli konus
(934 puan) tarafından
Ewet canm bir kıbrıslı olarak severik napalım hadiii

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,120 göst.
25 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 318 göst.
16 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
0 oy