0 oy
624 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum 16 haziran dogumlu 16 ekimde 4 aylık olcak çok gevşek bi bebek eline bisey verince tutmjyo elleri çoğunlukla yumruk şeklinde ayağa kaldirincada hiç basamiyo hemen kivriliyo bacakları.cok güçsüz. Sırt üstü uzanınca elleri kolları hareketli ama sanji bi kolu bacağı daha az hareket ediyo gibi.  Bugun3 kadar kişi dedi çok gevşek yok şöyle yok boyl3 .bugün de eşimin amcası aldı kucağına sevdi falan bacakları niye böyle dedi bi doktora gösterin çok cansız falan iyice moralimi bozdu.korkuyorum bebegim de bisey çıkcak diye .kafasını da pek iyi tutamıyor. Yüz üstü koydugumda hiç donemiyo ve bacakları havada kaliyo.doktora goturucem ama çok korkuyorum.zaten şu instagramda falan sürekli görüyorum sma tıp 1 kas hastası bebekleri falan. Hem çok üzülüyorum onları görünce hemde korkuyorum oğlumda da böyle biseu mi var 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Millet dogdugu andan ıtıbaren nedsn basmıyo neden kafasını kaldrmyo neden konusmuyo vs vs vs der durur. Önemli olan sen bebegınde anormallık gozluyor musun? 4ay daha lafası anca anca tamamen tutmaya basladıgı donemdır bende o ayda endıselendıgımı hatrlıyorm yuzustu yatınca kafayı zor kaldryodu dusuyodu hemen benıde korkutmuslardı. Doktor kontrollerde ellerunden tutup kaldırıyor ya o kemık refleksıne bakmak ıcjn yapıyor onu bsey olsa soylerdı. Ha 4ay kontrolune gıtcen zaten gıdınce mutlaka soyle kı ıcını rahatlatsın doktorun. İnşallah bır şey cıkmayacak canm uzme kendını. Ha ıhmalde etme ama korkmada. 
-Reklam-
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim bak ne kendini korkut nede aman bisey yoktur diye bosla.bebeginin ellerinden tutup.oturur pozisyona getrdiginde kafasi geri dusuyormu.birde karnindan avuclarinla kaldirdiginda kafasini bacaklarini asagi dogru birakoyormu bunlar onemli.ayrica bebek daha kucuk yere bastirmayin.eger dedigim iki sey varsa dok goturun bisey cikarsada tedavisi vardir hemen uzulup salmayin.Rabbim dermansiz dert vermesin.saglicakla buyutun
0 oy
(53,847 puan) tarafından
insallah birsey cikmaz canım götür doktora ihmal etme.

akrabanin bebegi oyleydi hamur gibiydi simdi on yasina geldi maşallah biseyi yokmuş ama biz hep korkuyoduk niye biyle diye
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Öncelikle içini rahatlatmak adına lütfen bir doktora git onun bunun demesine kalma. Mümkün olduğunca uyanıkken yüzüstü vakit geçirmesini sağlarsanız iskelet sistemi kas sistemi gelişir. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,505 soru

24,059,495 cevap

330,066 kullanıcı

...