0 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kızlar 

Kaç tane nevresim takımınız var kaç tanesini kullanıyorsunuz 

Kaç günde mı değiştiriyorsunuz 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
14 tane canım 

6 tanede çocukların 
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 takım var haftada 1 değiştiririm bu kirlilik oranına göre değişir tabi... 
0 oy
tarafından
4 tane var 3 tanesini kullanıyorum yazın haftada iki kere değiştirirsin şimdi havalar soğudu 1 kere degistiriyorum haftada
0 oy
tarafından
5 tane kulndigim var 5 tanede açılmamış var canım  haftada iki kez degstriyom  kışın haftada bir kez 
0 oy
(542 puan) tarafından
10 tane war 2 günde bir değiştiririm 5 tanesi benim için 5 tanesinde misafirlerim içindir canım 
0 oy
(580 puan) tarafından
10 var 5 kullanıyorum haftada 1 ya da 2 kez duruma göre değişiyor 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
7 ...8 tne var haftada bir değiştiriyorum
0 oy
(903 puan) tarafından
20 tane falan ayrıyetten günlükler hariç hafta da iki defa degişim yaparım illa kirleniyor hassas oldugum şeyler 
0 oy
tarafından
8 tane var 4 tane de misafir için var 3 günde bir değişiyorum 
0 oy
(7,140 puan) tarafından
7 tane canim haftada bi defa yikar takarim surekli kullandigimizi digerleride yorganlarda takili
0 oy
tarafından
3 çocuğun 4 bizim 4 de misafir var yazın yastık kılıflarını hergün değişirim haftada 2 yıkarım kışda yastık kılıfını 2 kere değişir haftada 1 hepsini yıkarım
0 oy
(1,719 puan) tarafından
En fakir benim galiba ahahahah :)) 2 tane var canm yazn  pek nevresim kullanmıyorum ince bir pike var onu kullanıyorum hep haftada 1 kez falan yıkıyorum anca kışın da yorgana nevresim geçiriyorum gerektikce dönüşümlü olarak 2 takımı kullanıyorum 
(1,719 puan) tarafından
Gel sarılalım  :))
0 oy
(878 puan) tarafından
12 tane benim iki tane oğlumun :)
0 oy
(502 puan) tarafından
5 tane var benim kendi yatagimda kullandigim. Kirlilik durumuna gore değişiyor degistirme sıklığı. Cok fazlaya gerek yok bence. Yazin zaten uyku seti ve pike takimi kullanıyorum kış icin de 5 tane fazla bile
0 oy
(54,055 puan) tarafından
uc pike takimi bes alti nevresim takımı ve her mevsim yatak setini açtım. uc dort tanede nevresim takimi var acilmamis duruyo.

kafama estiginde degistiriyorum canim günü yok
(54,055 puan) tarafından
bu arada nasil oldun iyi misin canim
tarafından
Yavaş da olsa ilerleme kat ediyorum
0 oy
tarafından
Açıkta olan 6 takımım var haftada 2 defa değiştiriyorum. Bide bir sürü paketli var daha benim açmadığım
0 oy
(2,575 puan) tarafından

Sadece bna ait 12 takım var

Misafir için 4 takım 
Oğlumun 2 takım var. Yazın 2 günde bir kışın haftada bir değiştiririm.
0 oy
tarafından
5 6 tane var galiba ama bazısı çok büyük baya ebatlı ben sadece 3 tanesini kullanıyorum ama ayrı olarak sadece yastık kılıfları da var yastıkları hafta bir, komple nevresimi 2 haftada bir değişirim 
0 oy
tarafından
13 tane vae canım 2 gunde bir degsııyorum 5 ı misafir ıcın gerisini kullanıyorum
0 oy
(1,437 puan) tarafından

20 tane 5 tanede oglumun 5 tanede tekli misafircin var.ben nevresim hastasiyim cokk seviyomm.3 tanede danteli wilemeli oluyorya ondan

5 gunden bir deyiwib yikar utulerim

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,238 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 506 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 666 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,753 soru

24,115,451 cevap

333,212 kullanıcı

...