0 oy
1,235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar test sonucum cikinca buraya çok yanlış birşey sordumm beni kınamayın Allah'ın rızası için. Bebeğim henüz 8 ayluk ve neler çektiğimi bilemezsiniz.Ben şuan çok kötüyüm esim hamilelige mutlu olduğu icin kavga ettim konusacak danışacak bir kimsem yok.Size döküyorum derdimi de sizde elestirmeyin.. ben şimdiden cok korkuyorum doğumdan bebek bakmaktan yapabilir miyim kızlar bu durumda olanlar. Varmı zaten veremedigim kilolar var kendimi toparlayamadim her anlamda..

27 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Bende kizim 8 aylikken hamile kalmistim ikinci kizima, suan 3 yasinda buyugu 18 ay kucugu ve ben yine 3 aylik hamileyim

Tek basima bakiyorum belki inanmazsin, annem calisiyor haftada 1 gun belki gelir, esimde sabah gider gec saatte gelir

Ben 24 yasindayim daha ve cok sabirsiz sinirli bi insanim ama allah oyle bi sabir selamet veriyor ki sana anlatamam. Allaha dua et canim bol.bol icini rahat tut.
tarafından
Çok teşekkür ederim sen ve senin gibiler iyiki varsiniz
(128 puan) tarafından
Sende yanindaki evladini dusun kotu bisey yapma bende cok dusunmustum bunu yapmayi ama ya yanimdakilere bisey olursa diye cok korkmustum kabullendim yapicak bisey yok dedim, Allah boyle uygun gormus ileriyi dusun yaninda evlatlarin olduktan sonra her yer ev yuva onlar seni hayata daha sıkı baglar, biraz buyuduklerinde tek gercek dostumuz onlar olucakkk:)
-Reklam-
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Anneler yapar sende yaparsn korkma kzum
tarafından
İnşAllah çok sağol
0 oy
tarafından
Canım bende kızım i aylıkken 2.hamile kaldım büyük kızım 20 aylık küçük ise 3 aylık çok zorlaniyorum ev işi çocuklar bitiyorum resmen ama olsunn canları sağ olsun 
tarafından
Ben işten degil doğumdan cok cook korkuyorum
0 oy
tarafından
Rabbım yardımcın olsun canm korkma Rabbım büyük 

Benım oğlum 6 aylık tı kızıma jhamıle kalmıştım 

Çok şükür geçti bıraz büyüdüler 

Şımdı bırı 7 biride 6 yaşında 
tarafından
Allah razı olsun iyiki varsiniz
0 oy
(411 puan) tarafından
Bende senin gibi oldum canım oğlum 14 aylıktı öğrendim şok oldum ağladım eşim mutlu oldu onunla dövüştüm senin yüzünden falan diye baya kendime gelemedim şu an 36 haftadayım oğlum 21 aylık oldu. İlk başlarda çevreödende çok tepki geldi annem bile aldır falan dedi ben zaten duruma alışamıyorum psikolojim bozulmuş çevremden destek geleceğine dahada yorduşar beni yok daha küçük niye hamile kaldın nasıl büyütecen falan filan ama şunu anladım beni ne hamilelik ne bebeğim yordu beni yoran insanlar oldu karnım büyüyene kadar anca alıştım duruma kendime çok kızdım sürekli kızdım düşündüklerim yüzünden ama engel olamadım şimdi doğumu bekliyorum kızım olacak inş ve onu çok sevecem ilerdede hamileliğimi öğrendiğimde verdiğim tepkiler için çok pişman olacam bunu biliyorum sende öyle düşün daha yeni öğrendiğin için böyle düşünüyorsun ama karnını hissettiçe durum değişecek sev onu sevdikçe alışacaksın
0 oy
(3 puan) tarafından
Öncelikle canım bu canı sana Allah vermis ona kıyna hakkini sana vermemis cani verende Alanda yalnizca Rabbimizdir. Yanindaki evladinj nasil ölduremeyecegin gbi karnindakinide ayni düsun milyonlarca evlat sahibi olmak isteyen insanlar var Rabbimden habrrsiz hic birsey yoktu lr o dilediki oldu ve geleim gebelik davasina benimde 2 tane kucuk evladim var supriz sekilde 3. Ye hamile oldugumu ogrendim emin ol Allah oyle guzel yardim ediyorki brlkide karnindaki senin en hayirli cocugun olacak bilemezsin  ben 2.hamilegimi duyunca uzuntuden aglamistim ve oglum bagirsan sorunlu dogdu ertesi gun ameliyata alinmisti canimdan can gttk sanki o uzuntuden agladigim haglim aklima gekdikce hagla kahrolurum bosuna olunsuz dusunerek psikilojinj bozma Allaha sigin o sana en guzel sekilde yardim edecek olduktan sonrada iyiki diceksin emin ol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 356 göst.
0 oy
21 cevap 1,329 göst.

Kategoriler

1,471,597 soru

24,100,794 cevap

332,399 kullanıcı

...