0 oy
2,391 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

Daha önce de postta paylaşmıştım ben 2 buçuk aydır ailemde kalıyorum eşim biseyler bahane edip gelip götürmüyor bende çocukla uzak yolu gidemiyorum geçende annemle kavga ettik al çocuğunu da defol git dedi bana bende eşimi aradım geliyorum ben bilet alacam dedim o da kardeşime bu mesajı atmış ben şimdi ne yapayım eşime nasıl tepki vereyim siz söyleyin image

34 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Aklıma geleni söylemiyorum sadece bu mesajı kardeşin mi gösterdi sen mi gördün onu merak ettim 
(249 puan) tarafından
Ben gördüm O söylemiyordu zaten 12 ekimde konuşulmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardesin kiz  mi . Ne yap et evine  don
(249 puan) tarafından
Evet 25 yaşında
tarafından
Sen kac yasindasin kocabla ne kadarlik evlisin severek mi  evlendin
(249 puan) tarafından
Ben de 27 yaşım 5 yıldır evliyiz aslında severek evlendim ama onun ailesiyle anlaşamadık eşimde bana soğuk davranıyo artık ailesi yüzünden başka bisey yüzünden mi bilemiyorum
0 oy
tarafından
İnşallah sonu kötü olacak şeyler yapmıyordur esin sen niye annengildesin madem o kadar uzak esinle git gel 
0 oy
(1,653 puan) tarafından
Bu saatten snra gıtme zaten
0 oy
(29,921 puan) tarafından

Aklımda deli cevaplar var bence bekleme hemen evine don esin bir halt karıştırıyor gibime geldi 

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben olsam bu durumdan şüpelenirdim neden senin dönmeni istemiyor eşin ve kardeşin neden eşine yardm ediyor bu ne demek
(249 puan) tarafından
Benimde kafamda bir sürü şüphe var ama elimden bisey gelmiyor işte herkes herşeyi inkar ediyor
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kardeşin kız mi erkek mi 
(249 puan) tarafından
Kız canım
(2,266 puan) tarafından
Esin ve kardeşinin konuşma tarzları hiç hoş değil canım . Normal kız kardeş sen hayırdır ablamı istemiyorsun demesi lazım. Senin ki sana engel olmaya çalışıyor bu normal değil. Msjin öncesini silmiş onu sor derim kardeşine
0 oy
(738 puan) tarafından
Kardeşinle esinin bu konuşması ne alaka ya???
(249 puan) tarafından
Ben uçak bileti almayım diye eşim kardeşimden engel olmasını istiyor işte bende onlara bu konuşmayı soruyorum abartacak bisey yok bu konuşmada diyolar
(738 puan) tarafından
Valla aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor
0 oy
(267 puan) tarafından
Hadi kocayı anlarım da bu nasıl kardeş kendin çıkıp gitsene evine o kadar mı acizsin yani
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Yuuh böyle baciya  a.l.ç.a.k   bir tek evladin var senin için bu hayatta anan baban kardeşin kocan yalan hep kimsenin yanina gitmede kalmada ailende zaten annen bozuntusu seni kovmuş bu halinle o yavrucagina yazik git devletin polisine kadin sığınma evine git rabbim yardımcın olsun canım ne diyim ki bebeğine çok üzüldüm  o masum biseyden anlamaz habersiz  böyle yaşamayı hak etmiyo mutlu olmasi lazim dünya  daha da pislik bi yer olmaya devam ediyo allahim yavrularımızı korusun anasizlik babasizlik sevgisizlikten ve açlıktan  aminnn....
0 oy
tarafından
Ben o yolu o rezilliği göze alır giderdim eve öyle kocanın da şarap çanağına sıçardım 
0 oy
tarafından
Paran var ise oturdugun yerden bir tanıdıgından yardım iste. Sen gidemıyorsan senın evı bı kolacan edebılecek bırınden. Aslnda dedektıflık yapanlarda var gitmeden her seyı pgrenebılecegn ama guvenılır mıdır bılemem. Annen bıle kovmus kardesın esınle bır olup dovmus sen nasıl bır ınsan musvettelerının ıcınde cocuk yetıstıryorsun. Çok üzüldüm Allahm yardmcın olsun. Insallah hepsınden tez elden kurtulup evladnla temız bı sayfa acarsın kendıne
0 oy
(168 puan) tarafından
İkisi bi is karistiriyor gibi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 749 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,067 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melis Melisa (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 705 göst.