0 oy
896 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar en başta söylüyorum ki Allah Rızası için linçlemeyin doğru düzgün fikir verin çünkü gerçekten kaldıracak takatim yok.. 

Bu ay eşimle ilişkide bir kaç kez korunmadik o korunmadi daha doğrusu boğmak öldürmek istiyorum ama elden ne gelir.

Yarın adet tarihim normalde her adetimden önce sırt ve karın ağrılarım olurdu bu kez yok . içime hamilelik korkusu düştü.

Bebegim daha 8 aylık yapayalnız büyüttüm hiçkimsem yoktu yanimda yanlız olanlar beni iyi anlar.Esim.erken gidip geç döner isten hem yanlizlik ilk bebegij tecrubesizligi ailenin olmaması beni darmadağın etti.Şuan 2 bebegi kaldıracak gücüm yok psikolok ve de fiziksel olarak. Psikolojim bozuldu adetin gelmesi maydonoz soğan kürü felan mı yapsam diyorum bu kez bebek varsa eger ona zarar verirmiyim diyorum ?gerçekten bitik durumdayım.Eger bir hasta olayım varya hemen spiral a koşacam yeterki hamile olmayım.. 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,795 puan) tarafından
Sakin kur falan yapma bekle bıraz bebek varsa düşer o vebali kaldiramazsin. Böyle bi durumda hemen ertesi gün hapı aldır bir tane hapa o kadar para verirse akillanir kocan
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Bir kere kaçmış olabilir bu yanlışlikladir olabilir. Fakat bir kaç kez ise bu bile isteye bir durumdur. Sizin için bu denli ciddi ve hassas bir konuysa niye o anın büyüsüne kendinizi kaptırıp korunmazsiniz anlamıyorum 
tarafından
+++++++++++++++++++
tarafından
Evliyseniz anlarsiniz ki bazi şeylerden kaçip önünü alamiyorsunuz,evet benim çok hassas yanlız eşim deli gibi bebek istiyor.Kactir korunma haplarını atti bu konuda engel kıyamıyorum esime kendimi anlatamıyorum lütfen bilmeden kimsenin hayatını yargilamayin sizden konu hakkinda fikir bekledim altini cizerek elestiri istemiyorum dedim zatenbl yeterince kotuyum birde sizin egonuzu tatmin edecek gücüm yok.
(8,061 puan) tarafından
Kimse duymak istediğiniz şeyleri söylemek zorunda değil benim fikrim bu ve sizi kırmadan belirttigimi düşünüyorum he şöyle birşey yapabilirsiniz mesela eleştiriye açık değilseniz hiç sormamak en güzeli çünkü nede olsa sizin için doğru bir tane.
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ertesi gün hapı alsaydın ya canım ben aldım işe yaradı
tarafından
Almadım eşim koeunuyodu kaç defa bıraktı kendini söz verdi yine yaptı 3 cuye yapinca kavga ettij birdaha da bisey yasamadik ama .. ;(
(236 puan) tarafından
Eczaneden mi alınıyor  ve nasıl kullanılıyor
(12,271 puan) tarafından
Evet canım  bir kere kaza oldu eşim gece gece eczane aradı buldu getirdi hemen içtim gebe kalmadım
(236 puan) tarafından
İsmi ertesi gün hapı mı
(12,271 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(450 puan) tarafından
Cnm aklına kötü şeyler getirme lütfen Allah yardim eder tabiki de o gücü verir sana bak bnm dayimnda kızı küçüktü eşi hamile kaldı ve ikizleri olackti düşe kalka büyüttü 
(3,281 puan) tarafından
Evet maydonoz falan düşük yaptırıyomuş ama rabbim onu sana nasip ederse kısmetiyle gelir bakmanda yardım eder kötü düşünme
tarafından
Pekala..
tarafından
Bebek hapı mi emin misin bunu hic duymadim
(450 puan) tarafından
Evet cnm burda yapyorlar öyle çok afedersin eğer eşinin bosaldigini anlarsan veya şüphelenir sen diğer gün bebek hapı yiyorlar engelliyor
tarafından
Tamam canım cok sağoll
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah ❤️ dur bakalim bnd binara öyle olmuştum çok stres yaptığım için adetim gecikmistii sürekli aklımdaydı belki ondandır rabbim herşeyin hayırlısını bilir benim gorumcemin de öyle oldu onlar istedi tabi kiiz 3 aylıkken emmeyi bırakmıştı kızı 9 aylıkken hamile kaldı eskilerimzde oyledegilmi o yoklukta annem bana 5 ayliken hemile kalmış kardeşime , Allah büyüktür rabbim haiknda hayirlisini vermiş ve unutma Allah kimseye tasiyamicagi yükten fazlasını vermez, 
tarafından
İnşallah canım güzel yorumların için cok teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 389 göst.
0 oy
16 cevap 669 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 558 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (960 puan) tarafından soruldu
0 oy