0 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (627 puan) tarafından
Kızlar kimsem yok sanki hamileyim 36 haftalığım ailem arayıp sormuyor doğuma bile gelmicekler eşim aileme çok kızıyor neden ilgilenmiyorlar die hiç tanımadığım bilmediğim bir sehirdeyim arkadasm yok maalesef tahinciyiz.ailem bana karşı çok ilgisiz bebeğin ismini bile sormuyorlar.bababam kaç aydır aramıyor kaynanamda kızıyor aileme birtane kızları var neden ilgilenmiyorlar die kaynanam benimle ilgileniyor yanıma geldi doğuma ama içim sıkılıyor

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doğum yaptıktan sonra bütün dünyan bebeğin oluyor artık.

Üzülme boş yere herşey düzelir dua et 

Çocuktan sonra onlar arar seni merak etme
-Reklam-
0 oy
(163,180 puan) tarafından
Benimde kimsem yok uzulme belcikada olsan ben yardim ederdim sana 
(627 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun hiç tecrübem yok kaynanam yaşlı ailem sorumsuz önceden de boylelerdi eşim evlenmeeen önce derdi  şimdi anlıyorum
(163,180 puan) tarafından
Kiz benim belcikada hic kimsem yok ilk bebegimi dogurdum dil bilmiyom hastanede kendimi anlatamiyom esim kalamadi refakayci yasak dediler elin gavuru geliyo bisiler diyo anlaniyom agliyom elime kucucuk bi bebek verdiler nasi tutulur niye agliyo nasi yikiycam nasi giydircem hic bisi bilmiyom gavur anlatiyo ama anlamiyomki boş boş bakiyodum sen gene turkiyedesin dil biliyon bemden daha iyi durumdasin ben bi suru  zorlugun ustesimden geldim baby boyum 8 aylik oldu sende başarirsin yaparsin yapacaksin cunki sen annesin güclusun bak bi kac haftaya dogurup fistik gibi bakican ☺️ bebisin adi ne
(627 puan) tarafından
Miraç kandilinde öğrendik oğlumuzu Miraç koyucaz Batın Miraç olacak seninkisi daha zormuş rabbim yuvana huzur ve bereket versin inşallah
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Neden öyle davranıyor canım ailen
0 oy
tarafından
Yanlız değilsin bak eşin var bebeğin var neden yanlız olasın aramasınlar onlar arayınca belki moralini bozacaklar bilemezsin ki sakin kafayla dolaş yat dinlen neden üzülüyorsun üzülme bebeğin de etkilenir yalnızlık Allaha mahsus derler sende yanlız değilsin çok güzel ailen var onlara sarıl sımsıkı 
(627 puan) tarafından
Allah razı olsun  cnm
0 oy
tarafından
Valla bizde uzak sehirdeyiz kimseyi tanımıyorum. Hemde iki çocuk var, zor oluyor öyle, ama ailene demiyor musun niye hiç arayıp sormuyosunuz diye çok mu meşguller
tarafından
Ala ala tuhaf vallahi, çok ilgisizler aranızda sorun mu oldu, ne bileyim yani anne genelde kızına yakın olur belki sorunu filan vardie
(627 puan) tarafından
Hayır cnm benim sorun yok ama esim. Deddi bundan sonra.arama haketmiyorlar deddi ev senden dhaa önemli
tarafından
Yani sen birsure arama bence,o merak edip arasın.
(627 puan) tarafından
Cidden doğumum yakın mesela hastahaneye gidiyorum aramiyorlar. Buradan tanıştığım kız arkadaşm var Hastahaneye.gotsem arar bebek nasıl durumu falan beni  hep sorar
(627 puan) tarafından
Öyle yapcam artk haketmiyorlar
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun. Insan manevi destek alsa cok rahatliyo. Ben kontrollerime tek gitmiyorum esimle muhakkak ne olur neolmaz ya doguma alsa tek yapamam onun yanimda oldugunu hissetmek yetiyor
(627 puan) tarafından
Eşimde çok kızıyor aileme
(3,909 puan) tarafından
HakLisin iste ne diceksin ki aramasalar sormasalar
(627 puan) tarafından
Hatta telefonumdan engelledi ben kaldırdım sen ailemle sorunlarima karışma deddim tamam deddi
(3,909 puan) tarafından
Canim ne diyim bilemedm ki neden boyleler. Insanin annesi nasl destek cikmaz kizina
0 oy
tarafından
Benim babam konuşmuyor benimle 2,5 senedir oğlum erken doğdu yoğun bakım da kaldı aramadı çok zor zamanlarım oldu yine bana sahip çıkmadı hiç oğlumu görmedi evine dahi almıyor insanın çok zoruna gidiyor hele ki hamileyken 
tarafından
Peki neden böyle yapıyor ki 2.5 sene az bir zaman değil
tarafından
Kaçarak evlendiğim için
0 oy
(392 puan) tarafından
Artık senin ailen eşin ve bebeğin. Diğerleri anne ve baban. Seni büyüten bu günlere getiren atan. Kimse dört dörtlük ebeveyn değil. Sen ara sor konuş. Varsın aramasinlar canları sağolsun de geç. Üzülme hamilesin bebek etkilenir 
(627 puan) tarafından
Teşekkürler canım ama bundan sonra bende üzerlerine düşmücem
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hangi sehirdesinki canm bilirim yanlizlugi bizde hep ynliziz gurbtte
(627 puan) tarafından
Hatay cnm:/
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Şu hayatta kimsesizler yurdunda gibiyim 6 kardeşiz anam var  4  evladım 

Birde kazulet gibi kocam ama gel gelelim yanlızım yanliziz
(627 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(12,272 puan) tarafından
Hahahaj kız sorunum yok çok şükür ama Kendi iç dünyam da çok yanlızım
Bazen bende aklî melekler gidip geliyor ;))
Kimseyle konuşmuyorum hatta şu sıralar bu durumdayım adam alıştı ama kendi iç dünyama kapanmayı bana onlsr öğretti  yediğim kazılar
Geçmişte olan sorunlar
(627 puan) tarafından
Masumlar apartmanndaki safiye olucambende bu gidişle:)
(12,272 puan) tarafından
Ben oyum zaten ;)) herkes biraz Deli bence
0 oy
(107 puan) tarafından
Canm benim kafana takmamaya çalış bebegini düşün inanki insan anne olunca herşeyin üstesinden geliyor nerde yaşıyorsun ailen nerde yaşıyor gelip gitme olmuyormu
(627 puan) tarafından
Hatay'da yaşıyoruz ailem Tekirdağ da maalesef:/

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 690 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 517 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu