0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (25,180 puan) tarafından
Kaç gündür yan komşudan bahsetmedim özlemişsinizdir :D ya ben böyle bir insan görmedim bir anne nasıl cocuklarına hakaret edebilir beddua edebilir böyle insana ben anne demem asla. Çocukların bir kere güldüğünü görmedim hep ağlıyorlar hiç birşey den hoşnut değiller mutsuzlar. Çok üzülüyorum geleceklerine. Evde terör esiyo. Naparlarsa yapsınlar kendi hayatları kendi cocukları deyip geçiyorum bazen ama milleti rahatsız etöeyede hakları yok yani 1 ay kaldı taşınacaklar inşallah defolup gitsede rahat etsem evde kıyamet kopuyo 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız yan değilde üst komşuna ne oldu halen ses yapıyor mu:D

tarafından
Kız bütün hepsi de sana denk geliyor ha :Ddd bak ne dicektim alabilirsen ses kaydı al polise şikayet et
(25,180 puan) tarafından
Aman yok o riske giremem ses kaydı almak suç sayılıyo başıma iş alamam geçen haberlerde izledim biri ses kaydı almış ispat etmek için ispat etmiş ama oda ceza yemiş özel hayata saldırı diye
tarafından
Bilmiyordum kuzum bırak o zaman napacan Allah'a havale et
tarafından
Kendi evinde olan sesi kaydettiğin için de mı özel hayata saldırı oluyor
(25,180 puan) tarafından
Evet Baskasının sesi oldu için öyleymiş
-Reklam-
0 oy
(17,116 puan) tarafından
Ay o çocuklara yazık ama ya. Aslinda banane dememek gerek , çocuklara şiddet uyguluyorlarsa şikayet etmek gerek. Sonuçta o çocuklar o ailenin elinde yok olup gideceklerse devlet alsın yetiştirsin daha iyi. 
(25,180 puan) tarafından
İşte nasıl ispatlıcam ki aklıma cok geldi. Gebeer Gebeer diye bagırdıgını duydum ya geçen sene unutamıyorum
(17,116 puan) tarafından
Ay insan çocuğuna nasil der bunu , vicdansız.  Sosyal hizmetleri arasan belki yol gösterirler. İspat etmeye gerek bile olmaz belki , çocuklarla pedagoglar konuşuyordur. Gerçi okula başlayınca öğretmenler bile anlar heralde ama inşallah o çocuklar için geç kalınmaz :(
(25,180 puan) tarafından
Okula gidiyo biri 4 yaşında biri 1 bucuk cocuk konuşamıyo zaten evin içinde sokakta çocuklar inan ot gibiler ne oyuncak oynar ne gülerler boş boş yürürler öyle. Okuldan zaten terapist gitmeleri söylenmiş
(17,116 puan) tarafından
Yazik ya , kiz bunlar taşindiktan sonra arayip ihbar etsene sen. O zaman senden şüphe etmezler. Ailenin sorunlu olduğunu o yüzden taşindıktan sonra ihbar ettigini söylersin , adıni da vermezler. Belki devlet uğraşirsa bunlarla o zaman akılları başlarına gelir.
0 oy
(682 puan) tarafından
Benimde komşudan yana yüzüm gülmedi karşı komşum çok kalabalıklar allahın hergünü misafirleri geliyor ve aşırı gürültü oluyor dama çıkıyorlar kuş besliyorlar damda resmen hopluyorlar Bi sabah uyutmuyırlar gerçekten çok sinir bozucular 
(25,180 puan) tarafından
Evet öyle valla en sonunda biz papaz olduk zaten şikayet ediyodumda kocası uyarmış artık dikkat ediyo kapı çarpmalarına ama işte ev içinde kıyamet kopuyor
(682 puan) tarafından
Kasten yapıyordur
(25,180 puan) tarafından
Tabi kasten yapıyo yüz verdik zamanında astar istiyo
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Aynısı bizde de var canım her sabah kızıyor çocuğuna o.ruspu dediğini duydum ya çocuğuna bir anne nasıl yakıştırır çocuğuna böyle şeyleri aklım almıyor 
(25,180 puan) tarafından
Bunlar anne değil Allah hakedene versin
(3,818 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından

Benim üstünün üstüde gitse keşke :D

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Hic hos tavirlar degil bende sevmem
0 oy
(163,351 puan) tarafından
Kiz carpiyomu yine kapiyi o gitsin ben gelim o eve
0 oy
tarafından
Sen 1 ay sonra kuruldansın ama Allah o çocuklara yardım etsin ya 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 163 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
20 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Zeynepnea (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,407 soru

24,071,955 cevap