0 oy
680 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Demin isimi bitirdim wp yede durum atmistim girumcem daha 15 yasinda kizima aldigim kiyafetleri falan attim bide dunki carsida gecirdigimiz sure boyunca kizimla foto falan cekilmisdim onlarida attiydim duruma bana dediki senin kizini cok kiskaniyorum benim annem bana boyle seyler almadi hic bi zaman senin kizinla konustugun gibi askim bitanem demedi daha hic beni elimden tutup pazara goturmedi dedi bende cok kotu oldum ya cok uzuldum ne yapabilirim bi akil verin ne diye bilirim mesajina daha cevap vermedim suan işdeler tarlada badem topluyorlar anneside yaninda yani ne bilim gecen postumda hani biri demisdi ya hatirlayanlar vardir doguruyorlar bakmiyorlar diye aslinda o cok dogru ama bi yanlis var bu annelik duygusunun arabı türku kurdu dogulusu batilisi yok isde bazilari cocuguna deger vermiyor

8 Cevaplar

+2 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım o onun mizacı, emin ol o da seni çok seviyo ama bence dışarı belli edemiyo. Eskiden ayıp sayarlarmış böyle şeyleri de bence
(2,765 puan) tarafından
Evet yani onlarda ayipmis dogru bu ama kaynana gercekten kizlarina deger vermiyor hep oglumda oglum diyip duruyor
(5,482 puan) tarafından
O onun ayıbı canım bence kızın gönlü olsun öyle yaz
(2,765 puan) tarafından
Yazdim cenim hem seninkini hem gece kusununkini yazdim
(5,482 puan) tarafından
Üzüldüm ya kıza, inşallah düzelir ne bileyim
-Reklam-
+1 oy
(30,124 puan) tarafından

Her annesin evladina sevgi şekli farklıdır eminim.annende seni cok seviyordur ama belli edemiyordur  diyebilirsin..

(2,765 puan) tarafından
Tamm bunu kopyala yapistir yapiyorum tesekur ederim canimm
(30,124 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
tarafından
Kaynanani kotulicek hicbirsey deme. Bilemezsin annesine söyler felan. Ben senin her zaman ablanim sende benim kardeşimsin nereye istersen beraber gidelim gezelim alalım felan de
(2,765 puan) tarafından
Ya ben onlarla gidince mutlaka bunlar carsida bi sekilde beni atlatip kaciyorlar artik ne yapiyorlarsa esimde bidaha izin vermedi onlarla gitmeme cunki kac defa kaynana kizlarimi goturuyor carsida kaybediyor basina bisey gelsin o zman elimden kurtulamazsin dio e ben cocuklu kadinim yani peslerinden kosamam onlarda kucuk bebek degil gitmeyin deyince anlamiyorlar
tarafından
O zaman sen görümceni tek sana çağıracaksan sende kalsın 1 gece ertesi günü sen kızın bide gorumcen çıkın gezin felan kaynanani karıştırma yani
(2,765 puan) tarafından
Ayni oturuyoruz canim ayri bi evim yok
tarafından
Hiii bilmiyordum canım bence o zaman bı eşine danış böyle diyor ne deyim de
(2,765 puan) tarafından
Benim esim dalga gecer anlamaz ya o boyle seylerden ben bile anami ozledim derim gecer karsima aglama numarasi yapar dalga gecer yani bunu desem gelir gider kiza annen seni sevmiyor seni copten buldu o yuzden sevmiyor der 6 yillik esim ne dicegini bile tahmin etmek zor olmuyor
0 oy
(643 puan) tarafından
Bi zmn onunla beraber git cnm alışverişe onada biseyler al gönlünü yap
(2,765 puan) tarafından
Bi kac defa eskiden onlarla carsiya gittim iki kardes bunlar kucugu 11 yasinda bi sekilde beni atlatip kaciyorlar o yuzden esim izin vermiyor onlarla gitmeme
(643 puan) tarafından
Hm anladım cnm o zmn yapacak bisey yok
(2,765 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Imkanlar el vermiyor olabilir benim annemde beni halama teyzeme bırakmış tarlaya bağa bahçeye gitmiş açıkçası bence görümceni al bir çarşı lazar gezdir çocuk ya onu asla unutmaz
(2,765 puan) tarafından
Evet anliyorum ama gorumcem ben olunca pazara cikartcaklarini biliyorlar beni ikna edip pazara goturuyorlar ama orda bi sekilde gozden kaybolup gidiyorlar ben eve geliyom onlar yok o yuzden esim izin vermiyor onlarla gitmeme
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Annende senin icin caliwiyor de, emin ol o da islerle degil seninle olmak isterdi ama o senin iyiligin icin calismak zorunda bu da bir sevgi gosterisi de...annesine karsi dolmasın, sonucta o da hir anne. Eger durumun varsa bir kiyafet alip hediyr et sevinsin derim
(6,973 puan) tarafından
Tmm canim bakiyorum
(2,765 puan) tarafından
Canim sana bisey sorucam simdi ben trendyoldan 10 tl var cuzdanimda bi tane cips aldim 9 liraya suriyr cipsi benden kart numarasi istiyor kart numarasi vermeden cuzdandaki parayi nasil öderim
(6,973 puan) tarafından
Cüzdanında varsa karta ihtiyac yok, cuzdanla odeye tiklaman gerekiyir
(2,765 puan) tarafından
Yok ya odwyemiyormusum bi arkadasa daha sordim beni kaydedenler geri cikmis ne 25 lirayi nede cuzdandaki 10 lirayi kullanamiyorum
(6,973 puan) tarafından
Allah allah bilemedim simdi canim, musteri temsilcine sorman gerek
0 oy
(3,270 puan) tarafından

oda küçükmüş daha çocuk sevgiye ac kalmış resmen onada sarıl sev öp gezmeye arada onuda alıp götürün çok üzüldüm kuzum yaaa:'(

(2,765 puan) tarafından
Ya goturdum ben onu bi kac defa ama beni atlatip kactilar kardesiyle sonra pazarda ikisini ariyoz esimde kiziyor gondermiyir onlarla beni
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Öyle düşünme senin annen de seviyordur belli edememiştir yaz .Eskiler sevgisini pek belli edemiyormuş.Kişiye göre değişiyor işte yaa ne bileyim canım.

Ben de oğluma her fırsatta sarılıp öpüp seviyorum bir daha bu yaşlarını mı görebileceğiz demi
(2,765 puan) tarafından
Dedim canim daha bi cevap gelmedi gormediee daha

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,184 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+5 oy
12 cevap 641 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 517 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,701 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,609 soru

24,100,953 cevap

332,405 kullanıcı

...