0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar Sizin göbüşler ne durumda??:)kac kilo aldiniz?:P

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

ortadaki sarılı olan benm 27+0im bugun. Ve az önce çektim fazla yok gibi :) 
(6,679 puan) tarafından
30dan cikmaya başliyor canim..rabbim sag salim kurtarsin
tarafından
Sağol canm :)
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından

image

bbuda kizimla biz tam 30 haftalik 2 3 gun once cekmistim simdi 30+3 :))
(9,647 puan) tarafından
Kız kaç yaşındasın maşallah çok genç görünüyorum tek göğüs var çok yakismis hamilelik.. ve saçlar ❤
(3,146 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim sende cok gencsin ya top koymus gibi duruyor zaten benim gobek :) 23 yasindayim 2.gebelik benim :D
(9,647 puan) tarafından
Ohh maşallah:) 28 yarında 2 çocuk anasıyım bende :D kız açılma mevzusu nasıl karşılandı sen kendini nasıl hissediyosun
(3,146 puan) tarafından
Valla nasil olsun esimin ailrsi bisey diyemedi zaten sadece vatsap instagram falan resim koymasin kotluler gorup soruyor demisler. Bende hepsini engelledim :D esim bisey demiyor komsularda bisey demedi utaniyorum alisamadim daha ama yavastan yavastan alisirim :)
(9,647 puan) tarafından
Eşinle ne durumda aran iz kuzum ? Sorun vardı diye aklımda kaldı ama tam da hatirlayamiyorum
(3,146 puan) tarafından
Hala sogugum biraz zaten burda degil suriyede 1 haftadan beri telefon zaten cekmiyor hic vatsaptan arada konusuyoruz onda da pek yuz vermiyorum mesafeliyim. Hatasini anladı ama burnu surtsun iyice.
(9,647 puan) tarafından
Içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım eşini en iyi sen tanirsin
(3,146 puan) tarafından
Oyle bakalim geldigi zamanki davranislarina bakicam degisti mi nasil falan diye suan mesafe olunca kestiremiyorum pek beklemedeyim o yuzden pusuya yattim :)
(9,647 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canim
(3,146 puan) tarafından
Amin cok sagol
(6,679 puan) tarafından
Maşallah canim sende fazla kilo almamişsin
(3,146 puan) tarafından
Aynen ya ama isterdim normalde de hep 40 41 kilodayim. Kemiklerim sayiliyor. :)
(6,679 puan) tarafından
Bende normalde 50kilodayim fazla kilo almakdan korkuyordum ama şimdide hic almiyorum)
(3,146 puan) tarafından
Keske bende 50 52 olabilsem :/ korkma ya alsanda verirsin veremesen de amaaan bu yolda her sey mübah :))
(6,679 puan) tarafından
Dogru soyluyorsun canim ama yinede  endişe ediyorum acaba dogru beslenmiyorummu diyee
(3,146 puan) tarafından
Hic alakasi yok ki onla ben gecen dr sayfasinda gordum bi hamile kadin dogum yapmis hamilelikte sadece 1 kilo almis dusunebiliyor musun 1 kilo. Cocuk zaten 2.900 falan dogmus hani bunun eşi suyu yağı bilmem nesi yani bizim aldigimiz kilolarla pek alakasi yok onun dert etme kendine
(6,679 puan) tarafından
Evet biliyorum zaten cok şukur doktor bebeyin kilosunun iyi oldugunuda soyledi ama yinede korkuyorum
(3,146 puan) tarafından
Oo masallah o zaman dr oyle dedikten sonra bence korkma
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim göbiş fazla yok normal toplam 10 kilo almışım 32+2 günlük oldu bugün canım benim 
(6,679 puan) tarafından
Tşkler canim rabbim hepimizi sag salim kurtarsin :)
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn bebeğim
(6,679 puan) tarafından
Amin kuzumm❤
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız bebek nerde ? Nasıl 30 hafta bu ? 
(6,679 puan) tarafından
Karnimda canim :)) fazla belli olmuyor :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,455 soru

24,085,939 cevap

331,469 kullanıcı

...