0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Torununu görmeye geldi 4 aylık elma yiyor karşısında bana bakıyor ağzımın içine bebiş dedi az birşey suyundan vereyim mi dedi bende sadece Süt veriyorum hayır dedim o daha küçük anlamaz tamam o zaman dedi

Sonra eşimin kuzenine gittik onlarında 1 yaşlarında kızı var bebekle oynamak istiyor biraz sert seviyor annesi söylemişti bende dikkat ediyorum kaynanam bebişi aldı diğer odaya gitti diğer kızda geçti kapıyı kapatmışlar hemen gittim yanlarına kaynanam kız kapattı kapıyı diyor küçücük kız ne anlar böyle ufak tefek çok yalanı var yakalıyorum ama söylemiyorum

Sizce abartıyor muyum

Mesela bir yere gidiyoruz oğluna çok düşkün yanında bende varım oğlum acıktın mı birşey istiyor musun oğluda yanında bana sorar gelinin acıktı o bunu istiyor diye :)

Öyle öyle geçinip gidiyoruz aslında özünde seviyorum aramız iyi ama arada böyle huyları çıkıyor işte 

18 Cevaplar

+3 oy
(1,663 puan) tarafından
Kusursuz insan yok canım :) bende severim ama arada oda gel gitleri tutar :D
tarafından
:)) vallahi  öyle napalım Allah beterinden korusun :)
-Reklam-
+1 oy
(163,352 puan) tarafından
Geneli ayni yaa 
tarafından
Allah beterinden korusun diyelim :)
+1 oy
tarafından

Hangisi normal ki:silly:

tarafından
Öyle gerçekten :)
0 oy
tarafından
Amaannn hepsi bi degisik zatem
tarafından
Öyle gerçekten
0 oy
tarafından
Herşeyin bi çekirdeği bi sapı var kuzum şükret neler anlatıyo insanlar burda :)
tarafından
Öyle ya biraz korkuyor benden o yüzden pekte birşey yapamıyor :)
0 oy
tarafından
Kadın kapıyı bebek kapattı die nie yalan söylesin ki benimkide 1 yaşında her girdiği odada kapı kapatio
tarafından
Ben olunca rahat sevemiyor o yüzden
0 oy
tarafından
Aman canım hepimizde var böyle şeyler Allah başka dert vermesin
0 oy
(518 puan) tarafından

Amannn hangimizinki normal,tencere dibin kara,seninki benden kara:D

0 oy
(53,889 puan) tarafından
normal kaynanada yok normal gelinde onlara da sorsan bizim icin neler sayarlar sen bebegini yalniz birakma yeter ☺️ elmadan baslar iskenderden cikar ☺️
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ai ustunde kiz kaynana olur o kadar bosver takma sende napcan 
0 oy
(450 puan) tarafından
Sende abartma kız torunu sonuçta ne yapacak yani ona sn çok duskunsun kimseye güvenmiyorsun ondan aklına öyle şeyler giriyo
0 oy
tarafından

Aman benimki de öyle. Toplulukta eşime devamlı sorar şunu istiyor musun bundan vereyim mi? Ben sanki eşek başıyım bana pek sormaz. Eşimde onun verdiklerini bana verir :D

Anlayacağın tuhaf olmayan kaynana yoggg:P

0 oy
(2,364 puan) tarafından
Sen benimkini 1 kaşık su da boğarsın valahi :)) en azımdan büyük yalanlari eşinle aranıza felan girmiyor sabret o kadar da olur
0 oy
tarafından
Çok fazla kötü huyu yoksa bunları görmezden gel bunlar basit şeyler 
0 oy
tarafından
Kimse kusursuz değil canım kötü bsey yok Bence sen fazla takılma çünkü zamanla hareketleri daha fazla gözüne batar aranız iyice açılır kadın bsey yapmamış çünkü 
0 oy
(526 puan) tarafından
Benim kaynanamda ayni. Herkesin yavrusu kendine tatlı demekki. Bir sene ağladı kaynanam oğlu evlendi evden gitti die. Yemek konusu da ayni. Ben hamileyken bile eşime sorardı ne istiyosun die ne yapim sana die :D hiç takmiorm çocuğu sonuçta bosver sende üzülmeye kafaya takmaya değmez :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 117 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 290 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,136 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,442 soru

24,072,383 cevap

330,748 kullanıcı

...