0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Eşimin 2 yıl 6 ay cezası var bugün kağıt geldi gidip teslim olması için 10 gün içinde ne olacaksa olacak kağıtta açık cezaevi yazıyor açıkta yatacak galiba. Nasıldır bilenler var mı? Oy oy ben kendi derdime yanacağıma cezaevi nasıldır acaba diyorum ya 1 bucuk yaşında oğlum var bir de. Allah insallah akıl fikir versin ona içerde hem üzülüyorum hem ders alır insallah diyorum. Bu süreç belki bizim için hayırlısıdır diyorum. Allah yardım etsin bu durumda olan herkese insallah.. Bir de eşim içerdeyken maddi yardım yapıyor mu devlet eşlerine biliyor musunuz? 

10 Cevaplar

+1 oy
(29 puan) tarafından
Ewet yardım ediyolar kaymakanlık belediyeler canım 
-Reklam-
+1 oy
(7,931 puan) tarafından
Hafif suçlular açık ceza evinde ağır suçlular kapalı cezaevinde yatar.Açık ceza evindekiler revire açık havaya çıkabilirler

Allah kurtarsın canım 
(580 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Acik cezaevindekiler bahceye falan cikabiliyorlar farki o
0 oy
(590 puan) tarafından
Nerdeki acik cezaevi valla duyduguma gore arkadasimin esi cezaevindeydi her pislik var diyodu acik daha sknti tamam disardasin bahcedesin surekli ama gencsen kimse rahat birakmiyor seni yaslilara dokunmuyolar diyodu durup duruplrken bulasan cok oluyomus esine covid izni vermedilermi yenimi girdi
(580 puan) tarafından
Eylülde mahkeme vardı işte ceza aldı kağıdı da simdi geldi
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Canim arkadasinesi cezaevindeydi kapalidan aciga gecirdiler ama hic memnun degildi hep bir aga modunda takiliyormus herkes falan sonra bilerek ordan birime kufur edip kavga cikarmis tekrar kapaliya alsinlar diye kapaliya tekrar geri donmustu esine kapalida daha rahat ettigini soyluyordu hep maddi vs. Onlari bilmiyorum ama canim 
0 oy
tarafından
Açık ceza evinde istedikleri zaman bahçeye çıkıyorlar istedikleri zaman telefon ediyorlar serbestler görüşler falan açık görüş kapalı ceza evi de bahçeye çıkmanın saati var her zaman çıkamazlar telefon etme hakları haftada 1 kere görüş de kapalı görüş oluyor aralarında cam oluyor telefondan konuşuyorsun ayda Bi açık oluyor 
0 oy
tarafından
Açıkta istediği zaman sizi arayabilir görüşüne gidersiniz. Pek fazla  bilgim yok ama kapalıdan kat kat iyi kapalıda sizi haftada 1 arayabilir açıkta 2 3 gün arayabilir. Kapalıda ayda 1 kere açım görüş var açım cezaevinde her hafta diyebilirim 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Maddi yardim alirsin eger 1 yildan fazla yatari var ise acik ceza evinde izine gelir ayda iki ayda 3 ayda bir bi hafta şeklinde telefonla istedigi dakka saat seni arar ankesorluyle her hafta acik gorus olur ama suanda yok sanirim pandemiden dolayi orda calisma imkanida var kapalidayse tam tersi hic bir haklari yok mektup atarsin haftada bir telefon gorusu 10 dk ayda 1 acik gorus izin falan yok yani eve gelme esim de yatti hepsini ezberledik zamaninda rabbim yardimcin olsun kuzum cok zor 
(580 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim zor evet
0 oy
tarafından
Her 3 ayda bir 7 günlük ev iznine çıkabiliyorlar bahçede gezebiliyorlar iş yapıyorlar sende yüz yüze görüşebiliyorsun bahçe içerisinde 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Eşim yattı. İsdediği zaman ankisörluden arayabilir seni. Görüşler yüz yüze oluyor her perşembe oluyordu bızde. Kapalıda ayda 1 defa oluyor diye biliyorum. Ama acık kapalıya göre rahat oldugu ıcın. Orada daha cok olay kavga cıkıyor mus 
(580 puan) tarafından
Hayırlısı insallah öyle olaylar yaşanmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 392 göst.
22 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,471,108 soru

24,094,119 cevap

331,955 kullanıcı

...