0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi
Eşim korona oldu evin icinde camasir suyu ile kafayı yicem dakka başı dokundugum yerleri Sıliyorum yarım saatte 10 kez el yikiyorum

3 Cevaplar

+1 oy
(5,483 puan) tarafından
Masumlar apartmanı safiye mi kaçtı içine yoksa
(5,483 puan) tarafından
Bu arada Rabbim acıl şifalar versin, annem de atlattı, hastalıktan çok psikolojisi insanı bitiriyo biliyorum. Bol bol vitamin alın portakal mandalina limon, soğanı sarımsağı eksik etmeyin. Bağışıklık güçlü olursa çabuk atlatır inşallah
tarafından
Bagisiklok iyi çok şükür hatta o kadr dikkat ederdi ki nasıl kapti anlamadik
(5,483 puan) tarafından
Ummadığın yerden geliyo maalesef, anneanem 5 y kimseyi eve almadı nerdeyse, ankaradan teyzemler geldi düğüne, ordan kapmış ve geçen ay veffat etti
(656 puan) tarafından
Kuzum birşey soracam kusura bakma kartlı Su ne demek
tarafından
Karta para yukluyosun saate okutup su geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Daha fazla hasta olursun maazallah. Şu et canım bol bol eşine de kendine de. Allah dilemezse hicbisey olmaz
tarafından
Haklisin ama kucuk kızım var 2 aylık daha bana bulaşır da ona gecer diye korkuyorum yoksa bu kadar takmam
0 oy
tarafından
Kapı kollarını her gün sil ve tabakları ayır birbirinizden uzak olun yeterli. Bu kadarda takıntı yapma.  Evide sürekli havalanır canim
tarafından
Tabaklar ayri zaten canım o başka odada kapisina bırakıyorum yemeği o aliyo yiyo hopp makineye :)
tarafından
Korkma çok fazla. Sakınan göze çöp batar. Inşallah olmaz tabiki dikkat et ama çokta takıntı yapma
tarafından
Tamam canım bugün ilk gün belli ondan fazla pimpiriklendim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 610 göst.
0 oy
5 cevap 451 göst.
29 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Elifv (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,488 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,866 soru

24,175,036 cevap

336,061 kullanıcı

...