0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar 2 bucuk aylik bebegim var noemalde 2 saatte bir emiyor ama bu saatlerde 1 gibi uyuyor sabah 5-6 ya kadsr araliksiz uyanmiyor masallah uyandirip yine emzirmelimiyim 

7 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Hayır canım gerek yok uyandırmaya devam edersen alışkanlık kazanır hiç elleme o artık acıkınca uyanır 
(1,721 puan) tarafından
Ay benmki de uyudu o kadar bişey olmaz yani dimi kan şekeri falan düşmez yada başka bir şey
(2,039 puan) tarafından
Yok canım hiç birşey olmaz eğer gelişimi normalse gece uyandırmaya gerek yoktur ama için rahat etmiyorsa arada sen uyandığında emzirebilirsin
(1,721 puan) tarafından
Gelişmi iyi dediler bazen bnde alrm sesine uyanamıyorum o yüzden üzülüyodm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarılık riski var mıydı başlarda ve kilo alımı normal mi 
tarafından
yok cok sukur olmadi
0 oy
(591 puan) tarafından
Uyandırmana gerek yok ki canım yanına alıp yada kucagı na alıp meme uzattıgında alıyor hemen acsa zaten benim kızımda oyle cunku bazen 2 saatte Bi uyanır emer bazen hıc uyanmaz ben alırım yanıma memeyi verırım agzına uyurken bile emer o 
tarafından
kalkiyimmo 2 saattw bir yine
(591 puan) tarafından
Yok canim kalkma aniden uyandıgın bı saat olursa ozman emzır o uyanmazsa ben oyle yapıyorum
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 aylık gece 1 de emziriyorum ve mama veriyorum sabah 6-7 ye kadar uyanmiyo bende ellemiyorum zaten acıkınca ağlıyo o zaman emziriyorum canım bence artık kaldırmaya gerek yok aciktigini anliyo artık canim
(7,934 puan) tarafından
Bende hem emziriyorum hem mama veriyorum cnm sen ne kadar mama veriyosun gunde kac cc
(1,879 puan) tarafından
2 saatte bir 90 cc veriyorum canım sen
(7,934 puan) tarafından
Doktor bana biberonu doldur ne kadar icerse dedi
(1,879 puan) tarafından
Yok canım zaten belli bı şeyi var emzirdikten sonra ben 90 cc veriyorum basen hepsini iciyo bazen az bişey kaliyo eğer o şekilde verirsen mide çok büyür canım mesela bir aylık 60 cc verdim şimdi 90 cc 3 aylıkken 120 cc vercem her ay yukseltcem böyle yine sen bilirsin canjm ama çok aşırı kilo alır bu sefer de
0 oy
tarafından
Uyandırma sakın canm bırak düzenini kuruyo çocuk ne gzel ben uyandırmadım hiç benmki de suan gece uykusu çok gzel emer uyur sbah 6 7. De kalkar 4 aylık olduk gelişimi de gzel baya. Acıksa uyanır kendisi zaten. Alışırsa 1 2 yasına gelince bile uyanıp emmek ister hiç alıştrma sonra uyumuyo diye postlar açarsın :))
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Benimkide 2 aylik cnm 00. 1 gibi uyuyo sabah 6 da 7 de uyaniyo gelisimi iyiyse uyandirmana gerek yok
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Uyandirma canim benimkiler suan 1 ayliklar saat 4e geliyor hala baslarinda bekliyorum 2 zaatte bir uyandirip yedirmek icin 2 aylik olmalaroni dört gozle bekliyorum ben uyandirmycam yanlarinda koltukta yatiyorum zaten onalr beni uyandirsinlar acikinca :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 339 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedagnay (286 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,875 soru

24,189,620 cevap

336,832 kullanıcı

...