0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (1,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Askerlik 6 aya dusunce butun isler bizim kocalara kaldi yeni askerler falan filan gelip yerlesene kadar eve cikamicaklarmiis:/ anneme gidicm bi yandan seviniyorum annem cocuga bakar biraz rahat ederm diye bi yandan da esimden uzak 1 ya da 2 ay hayırlısı bakalim anne candir gerisi heyecan:D

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende annem bize gelecegi zaman ya da ben onlara gidecegim zaman o kadar mutlu oluyorum ki hele bu cocuk olalidan beri olmaya basladi :) Rabbim yokluklarini gostermesin insallah en buyuk destekcim annem o olmasa ne yapardim bilmiyorum :) 1 2 ay hemen gelir gecer ya annengildeyken anin keyfini cikar :D Allah kavustursun insallah canim annemde 6 aya dusunce esime yap gel madem dedi dun onlarda klacam diye :D
(1,061 puan) tarafından
Aminn insallah tum asker yarenlerini. Oo masallah desene sende annende kalcn :) yaa ailemi normalde cok seviyorum cocuk olunca daha cok sevmeye başladm valla annem cok guzel bakiyor kızıma☺
tarafından
Ayy valla bende öyle normalde de duskunumdur ama cocuk olali daha da bi duskunlestim :D Rahat oluyosun anneye gittiginde bakiyo ediyo felan :DD
(1,061 puan) tarafından
Allah basimizdan eksik etmesin insallah cokk aminn☺
-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından
Canim askerlik 6 ayami düştü 
(12,761 puan) tarafından
Eet düştü diye biliyorum
(418 puan) tarafından
Henüz düşmedi bayramdan sonra yasalasacak insallah
(1,061 puan) tarafından
Evet bayramdan sonra gidecekler sanirim esim de dedi bayramdan sonra ev iznine cikamayablrm dedi bende haftaya gitcem anneme.
0 oy
tarafından
Ay ne güzel anneler candır can onlar olmasa valla ne yapardık bilmem:) inşallah bizde onlar gibi anne olabiliriz kendo evlatlarımıza:)
(1,061 puan) tarafından
Insallah ya ama annemdeki sabir kadar birazda bende olsa keske ya :)
tarafından
Hah işte o bende de yok "D sorun da o sanırım çok çabuk çileden çıkıyorum ya :)
(1,061 puan) tarafından
Aynen bende valla:))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,771 soru

24,435,432 cevap

352,823 kullanıcı

...