0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sezeryan oldum korse takmadım 12 gün oldu doğum yapalı nasıl gidecek tam göbek düşüyor sezeryan yerin üzerine ne yapmam lazım 

11 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Zamanla spor yaparsin gider
tarafından
Ama şuan çok çirkin duruyor
(261 puan) tarafından
Kiz daha yeni doğurmuşsun bebegine odaklan canm
tarafından
Sıkıntı yok çok şükür bakıyorum canim
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Vala gitmz bacım gitse benki gdrdi
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Benimde 1 ay oldu canim ikiz tabi daha cok büyüdü ondan daha cok gobek kaldi gerci 8 kilo almistim 14 verdim 60 kiloyum ama gobegim kaldi ama ilk günlere gore toparlandi zamanla gidrr bence
tarafından
22 kilo aldım ben hastenden çıkarken 7 kilosunu vermişim eve gelince de 3 kilo daha verdim 10 kilo kaldı gidecek
(1,112 puan) tarafından
Gider canim daha cok erken merak etme karninda toplancak benim 12. Gunle simdikinin alakasi yok insaalah 6. Ayda da simdikinden iyi olcak benim suan karnim komple catlak ve kahverengi lekeli ortasunda kocaman cizgi var yani herkesin bi tuhaf emin ol :) valla esim gorsun istemiyorum 40 cikmasina az kaldi
0 oy
tarafından

Gitmiooo hahah :)

Sıkı bı sporla ancak 

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim 4 ay oldu eskisinden zayifim... demeyi çok isterdim ama resmen çocuk cıktı göbek kaldı. Ben hiç veremedim 6.aydan sonra diyet spor Allah ne verdiyse başlayacam bakalim. Inşallah seninki çabuk gider 
0 oy
(712 puan) tarafından
Ben de korse takmadim ama gitti zamanla gider yavaş yavaş bir de mekik çekersen daha kolay gider 
0 oy
(489 puan) tarafından
Canim eger derin normalde sıkı ise 6 aydan sonra kendisi toparlanacak ama sütolsun diye abur cubur ve pasta börek kati seyler xok tuketme . Bol su tuket . Evde 5 aydan sonra hareket yap . 1 yildan sonra toparlanır dedi vücut doktorum.  Bende 4 aydan sonra korse ye başladım acikcwsi . Kalan normal dogum da da kaliyor dedi doktorum . İrsi dedi canim . 
0 oy
(712 puan) tarafından
Benim ki zayıflayınca gitti korsede takmadım eğer gitmezse 6 ay bitince mekik çekersin
0 oy
(79 puan) tarafından
Artik takabilirsin    bazilari korse giyiyo ben dar tsyt giydim bazende sitrec  sardim acayip terletiyo su  gibi oluyo dirtin göbegin  brnim gitti cogu diyee bilirim  brn 7 gunden sonra başladim dar kilot tayt giymeye 
0 oy
(352 puan) tarafından
20 kilo almıstım 17 kilo verdim bir ay oldu doğum yapalı karnım inik ama dediğin gibi yaranın üzerinde sarkık durumda malesef ama günden güne iyi sanki
0 oy
(4,610 puan) tarafından
Daha çok yeni canım zamanla geçiyor bol bol emzir onu düşünme

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 292 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 139 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 257 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,474,351 soru

24,138,215 cevap

334,392 kullanıcı

...