0 oy
819 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar dogum yapali 10 gün oldu eşimin işi yok bizde babamda kalıyoruz eşimin ailesinin 3 evi var birini verin diyorum vermiyolar zaten birini bize almislardi ama vermiyolar gelin bizle oturun bebge herşey alalım diyorlar bebeği maaşa baglatalim diyolar biliyorum gözleri maasta ama evde gorumcem var bana kaynanalik yapıyı 2 abisi var evin içinde rahat edemiyorum onlarla babası anası var anasida beni pek sevmez gitmek istemiyorum kızlar sizlce evladım için gidiyim mi yoksa eşimin iş bulmasını bekleyip ev mi tutmasini bekliyim eşim bana bırakmış 

25 Cevaplar

0 oy
(163,325 puan) tarafından
Aklin varsa gitmeeeee
-Reklam-
0 oy
(96 puan) tarafından
Sakin cnm inanki huzursuz olucan anlasmazlik olucak esinle aran bozulacak bunlar hep cocuguna yansayacak..cocugunun gelecegini dusunuyorsan asil huzursuzluk yasatmak istemiyorsan gitme para mal hersey gecer ama o cocuklarimizin duzene mutlu aileye ihtiyaci var..
0 oy
(615 puan) tarafından
Bencede sakın gitme ..
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Tabiki de gitme otur babanda eşin çalışsın çık kiraya gerekirse oraya gidersen bı daha ayrılman zor onca iş güç duyduğun laf huzur kalmaz 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Gitme tabiki de rahatını mı bozcan bile bile gidersen sen istemştn derler yardım edesi olan her türlü eder o bahane siz gidin diye gitme dur durduğun yerde eşin iş bulsn ev tutn

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Oğlumu Beklerken❤️ (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 671 göst.
30 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslibugracan (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 764 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifnur06 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bayandylkdn (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,386 soru

24,057,508 cevap

329,968 kullanıcı

...