0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi
Cuvuvjvjbigihkgjvhcycvubchchchv

6 Cevaplar

0 oy
(2,866 puan) tarafından
B.ok var izliyorlar 
tarafından
Racon sözler var onlara bakıyorum diyo ama hiçte öyle değil kadınlara baktığından değil öyle biri değil ama hep tiktokta bizimle ilgilenmez oldu
(2,866 puan) tarafından
Haklısın canım işte o yüzden kızıyorum ya sende tepkini koy eşine
tarafından
Şeker hastası tepki kıyamıyorum konu uzadıkça uzuyo
-Reklam-
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Bi kapatamadılar şu uygulamayı ya kaç yuva yıkıldı bu saçma sapan şey yüzünden ne varda izliyorlarsa
tarafından
Kadınlara baktığından değil arkadaşı racon sözler diye bı sayfayı takip ediyor oda ediyor ama artık yetti canıma çocuk ağlıyor oraya bakicam diye çocuğa sinirleniyo birşey söylesem üste çıkıyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
O kadar sapık insanşar var ki orda küçücük kızlar orasını burasını acıp oynuyo bozdular zihniyeti hep 
0 oy
(467 puan) tarafından

Pakistanda yasaklandığı gibi keşke ülkemizde  de yasaklansa:angry:

(1,518 puan) tarafından
Nerdee. Herkes tiktokır oldu başımıza
0 oy
tarafından
Kız bizim mahallede bakkal var kadın evliydi tiktok çeke çeke başka adama kaçtı vallahi olmuyak şey yok inşallah kapanır çok yuva yıkıyor bence eşine öle tepki gösterme daha çok ilgisini çeker yavaş yavaş bı meşgale edinin gecicektir evham yapma kendine ne güzel bı bebeğin ve mahsallah rabbim evinizin şenlendirsin
tarafından
Arkadaşı yolluyo ona videoları oda açıp bakiyo kadın falan videosu değil bu Polat çakır Memati ağır abi videoları falan
tarafından
Eee niye adama tepki veriyon ki
tarafından
Canım biran sinirle yazdım kocam yeni başladı zaten bırakır peşini kötü şeylere bakmıyor sadece fazla zaman harcıyor orada
tarafından
Üstüne gitme bu kadar mutlu olmaya bak rabbim evlat vermiş ömür vermiş sabret iyi insansın belli zamana bırak rabbim iyilerle karşılaştırsın sizi
tarafından
Teşekkür ederim amin cümlemize
0 oy
(268 puan) tarafından
Neden suçu tiktoka atıyorsunuz milletin içinde varsa tiktok kapansa millet Bi yerlerini başka yerde açar paylaşır sizinde kocalarınız başka yerlerde arar insanın içinde olmasın bide bela okuyorsunuz senin kocanın içinde var demek ki 
tarafından
düzenlendi
Kocam düzgün bir insan açık seçik kadınlara bakmaz sadece biraz fazla kafayı tiktokta ki racon sayfalarına taktı arkadaşı devamlı video atiyo ona bı bak diye kocam haliyle orada zaman geciriyo arkadaşıyla
tarafından
Bela okumamıştım sen yanlış anlamışsın sildim zaten biran sinirle yazmıştım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,366 soru

24,071,282 cevap

330,672 kullanıcı

...