0 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kullanan oldu mu kızlar eşime indirsem cakar mı normalde cocuk takip etme programı ama nr fark eder 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayat eve sigar uygulamasini indir canim. Ben covid icin indirdim esiminde var yakinlarini sec diyosun birbirinizi onayliyosunuz konumuna izin ver diye sey var. Ordan esinin nerde olduğunu görebilirsin. Niye yukledin derse riski bolgede olup olmadığnı gorursun falan de canim. 
(2,586 puan) tarafından
Mantıklı canım saol ama bu uygulamada çevredeki sesi dinleme de var
tarafından
Abo cok fenasın:Ddd
(7,483 puan) tarafından
Yok canim ses falan.
Aylin kiz ben o niyetle yuklemedim :D esim ilk yuklemis bana davet atti yukledik birbirimizi yakin olarak ekleyince nerde oldugumuzu goruyoruz. Hatta ben esime su saatte surda napiyosun diyorum:D
Kendide bazen bugun nerdeydim bakmadin mi avrat diyor :))) benimki planli degil di yani.  Ama bu konum isini gorunce aklimada gelmişti post acayimda kocasını takip etmek isteyen olursa dikkar cekmez diye:) firsat olmadi
(2,586 puan) tarafından
Benim dedigim uyulamada var ses canım
-Reklam-
0 oy
(30,264 puan) tarafından

Hic bilgim yok.

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Böyle işlere karşıyım eşin sana yuklese ne hissedersin gibi düşün ne gerek var sorunlar varsa otur konuş hadi tel bak da takip etmek neden 

Tabi gerekçen vardır da 
(2,586 puan) tarafından
Çünkü dünkü konuda ailem eşimin tarafında oldu bu adam bişi yapsa nasıl olsa ailesi kanıyor hemen kızlarını susturuyorlar dicekler. Eşim yeminler içti arkadası fondöten kullanıyormuş sözde arkadası onayladı peki ben nerden bileyim önceden ya konusmuslarsa? Ben bi kadınım varsayımlar üzerine düşünüp kafayı yicem belki de yoktur içim rahat eder silerim ama güven duygusu olmadan bu evlilik yürümez ilerde yine patlak verir
(12,763 puan) tarafından
Bence bı düşünme sünger çek  unutmuş gibi yap ama unutma öyle prg öğrenir ise  haklı iken haksız olursun
(2,586 puan) tarafından
Yaptım artık hiç sorun degil bu saten sonra canım
0 oy
tarafından
Trackwiew diye bi uygulama görmüştüm ücretsiz diyorlardı 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Canım noldu konuştunuz mu eşinle bu fondöten mevzusunu neymiş aslı
(2,586 puan) tarafından
Kurana el vurdu annemle konustu cocugu aradı cocuk sporcu tanıyorum onu zaten evet abi kullanıyorum dedi felan ama ben yine de tam emin olmak istiyorum
(2,788 puan) tarafından
Umarım doğru söylüyordur canım eşin Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,490 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 741 göst.
9 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 482 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Dertliana (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,477,526 soru

24,184,789 cevap

336,546 kullanıcı

...