+1 oy
648 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeginz  kacta uyanio sabah ve tekrar geri kacta  uyutuyosunuz  acemi anne marsilyali  bir ☆ dan size gunaydin bu arada :)

12 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Günaydın akşam 12 de uyuyor gece 4 de uyanıyor sonra sabah 8 de uyanıyor karnını doyurup yatağına koyuyorum bazen kendi kendine uyuyor uyumadigindada hamaginda sallayıp yatağına koyuyorum
tarafından
Aa kac aylik , ya bi de hamak var bende ama ortasi cukur oluyor  bebegin kemikleri  ergo kalcak diye korkuyorum
(4,848 puan) tarafından
9 buçuk aylık şuanda bendeki hamak yatma yeri komple kumaştan sendeki nasıl ki
tarafından
Benim ki 3 aylik kendi kendime uyumuo  ayagimda salliom  sora hamaga koyuom baismda bekliom  her uyandiginda salliom  geri uyutmaya calsyom
(4,848 puan) tarafından
Zaten benim oglanda sadece gece kendin uyursa uyur gündüz imanını gevretiyor çok hareketli hamakta sallarken sürekli kalkmak istiyor
(4,848 puan) tarafından
Bendeki in ayaklarida bunun bı degisigi
tarafından
Iste bu bebegi koyuosun  bell kismi  cukurlasyo
(4,848 puan) tarafından
Bendeki de olmuyor öyle normal bı şekilde yatıyor içine beli çukur olmasın diye battaniye şer istersen
tarafından
Iki tane kucuk minder koydum  ama dur buyuk bir battaniye deniyim  dedigin  gibi  yoksa omurilige zararli oyle dursa
(4,848 puan) tarafından
Evet sürekli öyle durursa zarar verebilir hem daha küçük senin bebisin daha dönmeye baslamamistir bel kısmını daha çok doldur ki düz yatsin
tarafından
Tamam cok saol :)
-Reklam-
0 oy
(7,138 puan) tarafından
15 aylık bebişim 10 11 arası yatıyor gece bazen 3 bazen 4 belli olmaz bazen 7 kez, kalktığı bile olur sabah da 10 gibi uyanıyor 
(7,138 puan) tarafından
Sabah uykusunu almış oluyor hayatta uyumaz
tarafından
Peki 3,4 aylikken nasildi
(7,138 puan) tarafından
İlk 3 ay geceleri hiç uyanmazdı bile 3 aydan sonra böyle oldu şimdiye kadar
tarafından
Demek ki huy degstryolarmis
(7,138 puan) tarafından
Valla ben nazar degdigine inanıyorum
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Link yerini bulamadım resim atıyorum bunun aynisi

image

tarafından
Ay ne tatli:)
(4,848 puan) tarafından
Uğraşması hiçte tatlı değil valla canımı çıkartıyor uyuyana kadar :)
(4,848 puan) tarafından
Şuan beyfendiyi sallıyorum uyuyacak inşallah :)
tarafından
Guzel uykulari olsun insallah:)
(4,848 puan) tarafından
Amiiin amiiiin :)
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Günaydın canım 15 günlükten alıştırdım akşam hava kararınca uyur 6 7 gibi sabah 5 buçuk 6 gibi uyanır sonra işte gündüz uykuları 3 aylık kızım 
tarafından
Peki  nasil uyutuyosun  , birde sabah uandiktan sora uyuyo mu
(3,818 puan) tarafından
İlk ayağımda sallayarak uyutuyorum sonra gece emince uyuyor hemen uyutmuyorum 1 1 buçuk saat sonra uyutuyorum gündüz rutini öyle yapıyoruz uyanıyor emiyor oynuyoruz biraz sonra uykusu gelince mızırdanıyor uyutuyorum
tarafından
Bende ayagimda salliom  keske kendi kendine yatsa
(3,818 puan) tarafından
Aynen ama biz alıştırdık onları da bişey de diyemeyiz
tarafından
Dogru ya ;))
0 oy
(526 puan) tarafından
3.5 aylık bebeğim. Gece 11-12 de yatıyor. Sabah 8-9 arası kalkıyor. Daha uyumuyor :)
(526 puan) tarafından
Benimki asla sallanmayi kabul etmio. Ayagima koydugum an kiyameti kopario. Yada besiginde salladigim zaman ayni sekilde katilio aglamaktan. Emziriorm iki memeyide. Sonra besigine yatiriorm yan şekilde. Hemen uykuya dalio. Bi yarım saat kdr sonra sirt ustu ceviriorm o sekilde sabaha kdr uyuyo
tarafından
Gunduz uykulari icinde  mi oyle
(526 puan) tarafından
Evet ama gündüz uykusu derin olmuo birakip gidiyorum yemek yapana kdr mesela uyanio hemen. Gündüz uykusu uzun olmuo hiç emziriorm yan yatiriorm yüzünü yastiga kapatip uykuya dalmayi sevio benim ki. Ole uykuya dalinca sirt üstü ceviriorm :)
tarafından
Ay yerim onu cok tatli:)
(526 puan) tarafından
Hatta uykusu gelince kucagimdaysa eger yüzünü üstüme göğsüme kapatio gözünü kapatio anliyorm uykusu gelmiş :D
0 oy
tarafından
6 aylik bebeğim var, uyumuyor anam yok gece 245353535 kez uyaniyor, uyutmak için saatlerce sallıyoz yook uykuyu sevmiyor afsfsf
tarafından
Ah caresi olsa keskee
0 oy
(157 puan) tarafından

Günaydın canim akşam 7 buçuk 8 arası uyor gece keyfî iyi olursa 2 3 kez kalkıyor yoksa sabaha kadar nobeyteyiz gündüz de 5 de 6 da kalkar geri 10 11 arası uyor uyumasa öğleden sonra uyor hop aksam olud geri uyur :D:D

tarafından
Kendi mi uyuo  ayaginda mi sallion
(157 puan) tarafından
Genelde kendisi uyur kalır uykuya zor daldığı zmn salliyorum gece bazen hiç sallamam ama gündüz salliyom
0 oy
tarafından
Aksam 11 gibi uyuyor sabahta 9 ta kalkiyor 14 aylik oglum:)gecelerde tabi uyaniyor 1-2 kere
tarafından
Nasil uyutyon  ayaginda mi sallion
tarafından
Evet canim malesef ayagimda uyutuyorum cok yoruyor buda beni amma gece uyandiginda yemeyini yiyip kendi uyuyor
tarafından
Bende topukalr kopuooo
tarafından
Bendede ayni sabah ayaklarimin agrisindan kalkamiyorum besigindede uyumuyor bensiz
0 oy
(1,856 puan) tarafından

12 aylik bebeğim. Dün 10 da uyudu 7 buçukta kalktı aralarda uyanıyor tabiki. 10 buçukta geri yatırırım yarim saat doner durur yatakta :)

tarafından
Nasil uyuo ayaginda mi sallion yoksa kendi kendime mi uyuo
(1,856 puan) tarafından
10 aya kadar salladım. Şimdi kendi uyuyor
tarafından
Ay benim topuklarim yakinda  kopacak
(1,856 puan) tarafından
Ne kadarlık bebegin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sabah 8 de uyanıyo ilk uykusu 10da
tarafından
Nasio uyuyo ayaginda mi sallion
0 oy
(837 puan) tarafından
Sabah 8 9 arası uyanır. Öğlen 11 uyuturum bide 3 4 gibi unuturum aksam 9 buçuk 10 buçuk arasi yatar. Gece 2 kez kalkar
tarafından
Peki nasil uyuo ayaginda mi sallion
(837 puan) tarafından
Hamak salincaginda

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,696 cevap

335,892 kullanıcı

...