0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde (430 puan) tarafından
Hanımlar görümcemgil arada  gelir bana yatıya da kalırlar benim evimden gittikten sonra baştan ayagı banyo yaparlarmış bende çok titiz biriyim eşime dedim ki kardeşingil evimden gittikten sonra banyo yapıuolarmış dedim evet biliyorum dedi çok zoruna gitti. 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende evime gedikten sonra bı güzel banyo yapar temizlenirim geldiğim yer pis olduğu için değil kendim temizlenmek adına yaparim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapılır niye yapılmasın gayet normal yani cok gereksiz seyleri kafaya takıyosunuz ya
0 oy
(216 puan) tarafından

Eşin calismiyormu senin? Nekadar dikkat eden var yine olanda var maalesef. Hele bu dönemde insanlar temizlik  hastalığina yakalancaklar valla.(Bazıları ).

Belki kime gitseler aynısını yapacaklar. Sende rahatsız olsan yikansan? Bu durum kişiyle alakali değil ki insan bazen rahat edemiyor. Senle alakali değil cnm bence takma yani zorunda gitmezdi benim. Şey gibi düşün korona var diye gelmediklerini düşün ki bu zamanda herkes öyle yapıyor .bunadami alincaksin. Onlar gidipte dus almayi tercih ediyorlar bence normal 
0 oy
tarafından
Benim gitmez zoruma ne var ki bunda kız kafana takacak bişey bulamadın mı :) :) 
0 oy
(24 puan) tarafından
Bende öyleyim biyerden geldikten sonra direk banyo yaparız çünkü öyle olması lazım annemlere bile gitsem aynı yapıyorum ki annem titiz kadın onla alakası yok şuan öyle olması lazim
(430 puan) tarafından
Şuanlıkiçin depil cnm
0 oy
(140 puan) tarafından
canm bence kendini üzme. bende kayınvalidemgile giderim evime gelirim adan zye üstümü değişirim banyomu yaparım yatili kalınca. vede kendisi temiz titiz bir insandır onla bir alakası yok yani. gerçi ben kime gitsem gündüzde olsa eve gelir komple her şeyimi değişriim kendimden rahatsız olurum engel olamıyorum buna. süreklide çamaşır yıkanır eşim bile diyor hergün çamaşır yıkayan bi biz varız diye takılıyor :) 
0 oy
(980 puan) tarafından
Bir daha geldiklerinde sende onlara önce baştan aşağı banyo yaptır sonra misafir et bakalım ne olacak.

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 774 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 433 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 652 göst.
5 Mart 2020 Diğer kategorisinde Cimcime (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,561 göst.