0 oy
1,017 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Ya benim kaç gündür sezaryan yerim çok fena ağrıyor :( evde hiçbir iş yapamıyorum yemek bile çok zor yapıyorum kaynanamgil aradı yemek hazırlayın gelcez dediler eşimde anne biz yemeği zor hazırlıyoruz iyi değiliz dedi yok gelelim dediler bende en sonunda sezaryan yerim çok ağrıyo dedim bozuldular haksız mıyım ben :(

29 Cevaplar

+2 oy
(473 puan) tarafından
Bir kere reddedilmişler ikinciye ne diye üstelerler ki anlamam. İyi demişsin He zaman müsait olacak değilsiniz ya her gelmek istediklerine kabul etmek zorunda değilsiniz. Bişey olmaz takma kafana düzelir herşey 
(3,740 puan) tarafından
Normalde eşim çok aileci ve annecidir ama bu konuda halimi görüyor anlıyor halimden çok şükür
(160 puan) tarafından
Tmm geliyolar anladikta niye yemek yapin diye emir veriyolar madem oyle yemek yapdin sanada getirsin beraber yiyin hastasin sonucta ne halden anlamaz insanlar var ya
(473 puan) tarafından
Aynen öyle seni düşünmeyeni sende düşünme boşver
(473 puan) tarafından
Benim eşimde ailecidir ama beni kimseye ezdirmez ailesininde bana Bi zararı yok çok şükür
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Durumunu bilmiyolar mi illa senin hatirlatman mi gerekiyo misafir gibi yemege gelcez nedir ya gelip bi yardimlari dokunsa ölürler sanki
(3,740 puan) tarafından
Onun gezmeye gelince beli ağrımaz hasta olmaz ama bı iş yapmaya gelince oğlum belim ağrıyor suram ağrıyo demeye başlr
tarafından
O zaman en guzelini yapmissin sana yarari olmayan insanin zarari da olmasin kirilcaksa da kirilsinlar bosver sen kendini dusun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun
(3,740 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Haklısın seni düşünmeyeni düşünmek zorunda değilsin 
(3,740 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Bozulan bozulsun ne dusuncesiz insanlar yaa bogaz diye geberiyorlar 
(3,740 puan) tarafından
Aynen ama iş yapmaya gelince belim ağrıyor der gezmeye gelince de sapasaglam
0 oy
tarafından
Karınları açsa gitsinler dışarıda yesinler sen hizmetkar mısın yemeği hazırlayın geliyoruz demeye. Gelip 2 yardım edecekleri yerde birde hasta ameliyatlı gelinlerden hala daha medet umuyorlar ya Allah bildiği gibi yapsın! 
(3,740 puan) tarafından
Bide eşim gelmeyin dedikçe olsun gelelim demeleri laftan anlamıyorlar
0 oy
(54,512 puan) tarafından
bide emrivaki hazirlayin diyorlar gelip onun yapacagi yerde
(3,740 puan) tarafından
Bide kadın 3 tane doğum yapmış halden anlaması lazım çocuk durmuyo diyorum durmasinmis yaparmisim
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Asıl onlar yemek yapip getirsinler insanda azcık merhamet olur derki hasta amaliyatlı yapalmda zorlanmasn bozulsunlar hiç takma cnm
(3,740 puan) tarafından
Valla öyle ya komşum bana şerbet kaynamış getirmis hastasın iyi gelir diye komşu düşünüyorda onlar dusunmuyo
0 oy
(91 puan) tarafından
İlk defa birinin eşi ailesine hayır demiş. Helal olsun eşine. Böyle düşüncesiz aileleri de hep dövmek istiyorum
(3,740 puan) tarafından
Normalde eşim çok aileci annecidir ama çocuk olduğundan beri biliyo halimi yemek çok zor yapiyorum çocuk durmuyo bide sezaryanliyim ağrıyo diyorum anlıyor
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Terbiyesizler.. bozulsunlar bence hatta kussunler canım .. çok sinir oldum.. 
(3,740 puan) tarafından
Bende ya hala bir şey olmaz gelelim dio :(
0 oy
(233 puan) tarafından
Doğru olan kaynananın yapıp getirmesi bide senden mi bekliyorlar 
(3,740 puan) tarafından
Aynen öyle annem hep getirir bana arabamiz yok ama taksi ile getirir kaynanamgilin arabası var onlar yapip getirmiyo
0 oy
tarafından
İlla gelcez demek yerine iki kap yemek yapıp getirseydi 
(3,740 puan) tarafından
Annem hasta olduğu halde bana gelirken yemeğini yapıp getirir kızım sen daha iyilesmedin yemeğin hazır olsun der
tarafından
Olması gereken o zaten kuzum sezaryenli kadına bide yemek mi yaptırıyorlar
(3,740 puan) tarafından
En az 3-4 çeşit yemek yapmak lazım benim çorbası pilavı sulusu vs benim yemek yemem bile su durumda lüks yani ne zaman yemek yesem uyuyan çocuk uyaniyo
tarafından
Aman boşver canım sen bebeğine bak düşünme o insanları dikkat et kendine
0 oy
(261 puan) tarafından
40ın ciktiysa o kadar sancin olmaz gelselerdi keşke
(3,740 puan) tarafından
Kaç gündür hastane de geçti zaman usuttum bide ağrım var o yüzden
(261 puan) tarafından
Gecms olsn cnm
(3,740 puan) tarafından
Soal kuzum
0 oy
tarafından
Anlayışsız insanlardan nefret ediyorum....
0 oy
(489 puan) tarafından
Bende hastaydım zaten gelin yapın beraber yemiş oluruz deseydin :)
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Yemeği yapıp gelsinler. 

Gelip yemeği yapsınlar. 

Bozulurlarsa bozulsunlar. 

Eşinle hemfikirsiniz. Gerisi teferruat. 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Insan olan o zaman size yemek yapayım getireyim der. Hayret bişey ya. Ne merhametsiz insanlar.
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Cok iyi etmissiniz, halden anlamayan insanlara **** oluyorum. Birdaha arayip derlerse yemek hazirlayin diye, benim yemek yapacak durumum yok o zaman kiymali yaptirip getirin hep beraber yiyelim deyin :)))
0 oy
(164,081 puan) tarafından
2 kap yemek yapim goturuyum demez yemek hazirlayin geliyoz derler
0 oy
tarafından
Bence gayet güzel bir şekilde söylemişsiniz ama onlar ısrar etmiş onların ayıbı onlar yemek yapıp getirmeleri gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,697 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,209 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 717 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mami (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 581 göst.

Kategoriler

1,493,564 soru

24,402,421 cevap

350,257 kullanıcı