0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Eşim çocuğumla beni ailemin yanında bıraktı gitti nerdeyse 3 ay olacak ne götürmeye geliyo ne de gelin özledim diyo aramıyo sormuyo iyice huyu değişti çok sinir oluyorum bende burda artık sıkıldım yol çok uzak olduğu için çocukla gidemiyorum eşim ağzıyla boşanalım diyemiyor bu şekilde mi bizi istemediğini ifade ediyor acaba ?? Ne yapacağımı şaşırdım kaldım...

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
E söyle eve gelcem gel beni al de 3 ay ne demek ya aranız konuşmalarınız nasıl 
(249 puan) tarafından
Diyorum ama dinlemiyo bile duymazdan geliyo
tarafından
Öyle şey olur mu canım sebepsiz yere 3 ay ayrı kalınır mı merak etmemesi de ayrı bir genişlik
(249 puan) tarafından
Valla burdaki komşular bile şaşırıyor siz bosandnz mı diyolar onlarn kocası bir gün bile başka yerde bırakmazmş
-Reklam-
+1 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam çocuğun uyku saatinde biner otobüse giderim. Haber de etmem. Orasi senin evin canım. Suphelendigin bisey varsa haber etmeden bin git. Oyalarsin 3 saat otobüste 
0 oy
tarafından
Ayy böyle.olmazki.insam.merak.etmez mi eşini çocuğunu bence çok git evine bin totobuse git ona bakma
(249 puan) tarafından
Uf hiç sorma iyice psikoljim bozuldu resmen bizi istemiyo evde
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam giderim ya ne yapar eder giderdim ne halt yiyo ogrenirdim
0 oy
tarafından
Canm ona sormadan evine gidebilorsin sonucta senin evin nasil o kadar bekledin ki anahtarın yokmu git evinde otur soyle senin derdin ne pardon
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Seni oraya birakma sebebi neydi ki
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ara konus canim senin derdin ne benim evim yuvam var ne zamana kadar burda kalcam bende tm gezmeye gidersinde 3ayda gidilmez cnm olmadi kaynani ara yada bin otobuse git evine ya bi sor esine ben niye burdayim de cocuk ozledi seni de acik acik konus beni istemiyormusun de 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Bırakma sebebi ne? Aileside mi bişey demiyor.seni arayınca ne diyor? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
13 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Herseyy (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,931 soru

24,176,056 cevap

336,111 kullanıcı

...