0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sildim

Allahim bu nasıl bişeydir paşam her şeyi almak istedi bı baktım elinde yoğurtla geliyo onu bıraktım makarna aldı geldi onu birakiykm dedim peynir almış bide elindeki cipsleri bırakmadan peyniri almak istiyo Allah'ım en sonunda küstü ama Allah'tan market boştu  yoksa anamı ağlatacakti paşam artık Tevbe ettim arabasız asla gitmem

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hep böyle gidiyorum oğlum öyle hiç biseye saldırmaz şükür 1 tane süt veririm eline tamam
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Maşallah kız arabalik bir şeyi kalmamış 

Yemeklik alıyor :D ne arabası 

0 oy
tarafından
Hahaha Allah im nasıl bu kadar tatlı olur bal yaaa Masallah
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Ayy maşallah çok tatlı ya ısırırım onu :):P

0 oy
(12,763 puan) tarafından

En kolay çözüm market arabasına oturtuyorum :) ama tabi yakın olursa rafa cekiyo 

Masalakh aslan parçası<3

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Kız korona var nasıl eletiriyorsun 
0 oy
tarafından
Ahhshaha alllahimmm yerim onu maşallah geçen eşimle oğlum bime gitti oğlum südyen takımına yapışmış kriz geçirmiş küsmüş her tarafa sudyeni vermemek için tüm market e rezil oldum herkes kahkaha attı diyor eşim en son sinirlenmiş tamam demiş alalım kasadaki kadına da vermemiş südyen takımını benim bedenimden 3 beden küçük sudyenl3 geldiler eve almak zorunda kalmış :Dd
(320 puan) tarafından
Hahahha ay ne güldüm ya rabbim size bağışlasın insallah
tarafından
Allah hep güldürsün :Dddd kuzum aminnnnn
0 oy
(2,788 puan) tarafından

Dikkatimi çeken tek ley o paketlerin çocuğun ağzına yüzüne değmesi oldu hemde böyle bi salgın da böyle bi durumda :ermm:maske de yok ağzında hem ürünleri ellemiş hem ağzına yüzüne sürmüş keşke dikkat etseydin canım malum marketlerde herkes ürünleri ellryip elleyip bırakıyo

Bizim burda komşu market ürününden kapmış hastalığı Allah korusun 

0 oy
tarafından
Ay aynı benim.oglum.ne bulduysa almış :))
0 oy
tarafından

Yerimmmm onuuu<3

0 oy
tarafından

101de girişte dezenfektan oluyo.onu sıkıyorum market arabasının tutulan yerine.

Sonra market arabasına koyuyorum :D

0 oy
(8,061 puan) tarafından

Aksama film keyfi var anlaşılan :D

0 oy
(2,445 puan) tarafından

Haha kıyamam yaa baktı anasi almıyor kendi erzaklarini alıyor çocuk napsin :D kiz iyi cesaret benimki arabadan bile elini kolunu uzatıyor arabasi aslaaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
8 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 851 göst.
24 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 480 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,885 soru

24,091,609 cevap

331,774 kullanıcı

...