0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar  eşim koye gitti  dün yanı benden izin alarak gitti kayinbabamla bizde birlik oturuyoruz ay ben bir doluyum bir doluyum ki her saniye ağlamamak için kendimi zor tutuyorum  ama gitmesini istedik çünkü o sıkıldı  bunaldı  geçim sıkıntısı  olsun iş sıkıntısı  olsun kafasını dağıtsın istedim normalde 10 dakikalı mesafeye gitse aklım kalır ama koye nedense izin vermek istedim.. haftaya  cumartesi evde sayılı gün çabuk geçer insalah birde gebeyim  diye heralde bu duygusalligim 23 haftalık  gebeyim

5 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Sen niye gitmedin onunla canım 
(2 puan) tarafından
Malatya 18 saatlik bir yol hamileyim yolara gelemiyorum
(4,756 puan) tarafından
Hım anladım canısı
-Reklam-
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Allah kavuştursun :D 
tarafından
Allah seni güldürsün a.mk)))
(2,860 puan) tarafından
Kısa ve net :D ❣️
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bende normalde markete gitse ararim sorarim ozlerim gitmesin isterim bende hamileyken ailesinin yaninda gonderdim bir hafta git kal dye 
0 oy
tarafından
Niye bayrami ayri yapacaksiniz
(2 puan) tarafından
Ben hamile olduğum için gidemiyorum  yoksa kayınbabam bu seneden  beri dilinde var kızımı götürücem  diye seneye kızımla beraber gideriz ARTIK :)
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Bnde 19 haftalikken esim beni annemlere birakmisti resmen yas tutmustum ya kac gun lac gece agladim evime döndükten sonra vaktimi niye guzel gecirmedim die pisman olmustum
(2 puan) tarafından
He ya bense bugün  mahvoldum kaynnanamada belli etmemeye çalışıyorum nefesin  falan daraldi  hattaesim  aradı açamadım mesaj attım dedim ben konuşamıyorum bugün den beri 13 kez aradı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 390 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,341 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin93 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,368 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,760 soru

24,144,420 cevap

334,614 kullanıcı

...