Oglımu 10 da uyuttum sonra televizyon izlerken eşimin dizinde uyuyakalmışım Bi uyandım 12 olmus. Canım o da Bi iki saat kımıldamamış bile ben uyanmayayım diye sonra yatagıma yattım oglum da gece Bi kez uyandı sadece normalde 6 7 kez, kalkardı sabah da Bi uyandım saat 8 de biraz telefonla oynadım Bi daha uyudum Bi kalktım 11 e geliyor baya uyudum uykumu da, aldım nasıl enerji doluyum size anlatamam cok mutluyum
Mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim  uyku ne kadar deger li birseymiş yaa
Ohh günaydın ozaman
Ahhaha Allahim ya biz kadinlar uyku ile bile mutlu oluyoruk
Ay varya eşim bazen iş araları eve geliyordu bir saatliğine falan diyordum nolur biraz kestireyimmcol yoruldum o bı saatte bir uyuyordum bana dünyadaki en güzel şey olarak geliyordh
Hafi bakalım baya idare eder bu uyku seni
Bende istiyorum öyle bir uyku dün eşim isten geldi yemeği yedik sene uyu dedi 2 saat uyudum uyandım bulaşıkları kaldırmış kızımın karnını doyurmuş bende banyo yaptırdım uyuttum kızımı tabi gece yine 40 sefer kalktık sabah uyandık kahvaltıyı da hazırlamış ben elimi yüzümü yıkamaya gittim iş kiyafeterini de makineye atmış iyi oldu bana da gece uyuyamasam da
Öyle deme kız nazar değer anlatma
Özlenen günler
İnanır mısın benim kız da 10 aylık ilk kez bu akşam 1 kere kalktı yoksa hep 4-5 kere kalkar
1,490,135 soru
24,353,790 cevap
346,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın