0 oy
686 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

imagekizlar uyku tulumu bu mu oluyor. Hediye geldi deneyim dedim ama içinde tog mu ne deniyomus o yazmıyor. Kombiyi açınca evim 24-25derece oluyor üstünü ortunce de Cok sık uyaniyor dolandigi için bunun içine ne giydirsem üşümez.cok terleyen bı oğlum var.simdi bile uzun kollu zibin giydirsem olirmu

5 Cevaplar

0 oy
(3,270 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
ben olsam çit çitli badi üzerine giydiririm evin durumuna göre uzun kollu çit çitli olabilir üşümekten ziyade ter daha çok hasta eder 
tarafından
Şimdi üstünde sıfır kol çıtçıtlı ve pijama takımı var penyeden .yastıkta yatarsa aşırı terliyor yastıkta yatırmamaya calsiiyorm. herzaman mümkün olmuyor .%70pamuk %30polyestermis.
(3,270 puan) tarafından
zaten yastik 2 yaşına kadar kullanılmamalı cnm benim büyük oğlum da çok terleyen bir bebekti hala öyle evimizde doğalgaz olmamasına ve klima ile isinmamiza rağmen değil uyku tulumu 2 kat alt pijama dahi giydirmedim hep tek kat üzerine de 1 uzun kollu ve yelek tmm ama benim evim ara kat biraz ılık bir ev sen kendin nasıl hissediyorsan bebegin de öyle hisseder tulum la iyi olur dersen evin ısısına göre iç kıyafetini ayarla cnm
tarafından
Kolikbebekti ve ayakta sallayarak bı uyudu . 3ay savaş verdim asla uyutamadik en fazla 10dk uyurdu .doktor bile ben böyle bişi görmedim ayağında dene dedi ve mecbur yastıkla tanıştık
(3,270 puan) tarafından
anladım cnm derin uykuya dalınca alabilirsen alırsın alamazsan sağlık olsun :))
tarafından
Derin uyku mu üstunu örttüm die uyandı şimdi gelde delirme .. Allah hepimize sabırlar versin.hayirli geceler=)
(3,270 puan) tarafından
Hayırlı geceler cnm benim ki de uyanık şu anda:))
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bu biraz ince giydir üstüne bunu giydir sorun olmaz bence 
tarafından
%70pamuk %30polyestrrmis civilin mali
0 oy
(91 puan) tarafından
İçi elyaflı mı. Dokununca ince yorgan gibi mi
tarafından
%70pamuk %30polyestermis civilin mali.hicbi uyku tulumu nda tog yazmıyor
0 oy
tarafından
Çok kalınsa içine ince badi ince pijama giydir inceyse normal giydir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 201 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anti-depresan-_- (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 204 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 363 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,204 soru

24,108,537 cevap

332,829 kullanıcı

...