0 oy
454 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (454 puan) tarafından
Kizlar hamileyken karnim cok fazla catladi bende gecmicek diye umudumu kaybetmisdim 5 haziranda 3 ay olacak dogum yaptigim dun farketdim catlaklarim oyle bir yok olmuski iki uc tane anca gozukuyor ..dogrusu mutlu oldum .. aslinda pek fazlada birsey yapmamisdim arada aklima geline johnson bebe yagi surdum o kadar:)

5 Cevaplar

0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bebe yagi tüylenme yapıyor diyorlar sende oldumu
(3,146 puan) tarafından
Benim 2.gebelik ilkinde de bastan beri kullandim bunda da hicte tuylenme yapmadi oyle olsa bebeklerde de yapar kiz :)
(3,455 puan) tarafından
Hımm anladım. Bilmem öyle yazanlar görmüştüm ondan sordum
(454 puan) tarafından
Yok canim tuylenme olmadi
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bende ilk kizima hamile kaldigimda johnsons baby yag surdum heo hic catlak olmadi bu 2.gebelik bastan beri bunda da suruyorum yine ayni yahi 30+2olduk sukur hala catlak yok ins da cikmaz :)
(454 puan) tarafından
Olmaz canim insAllah ..ama ben gitmiyecek sanmisdim gitmis catlaklar:)
(3,146 puan) tarafından
Genelde olduktan sonra gitmez deniyor ama iyi olmus adina sevindim demekki bunye meselesi :)
0 oy
tarafından
Bmmde gittiler valla 
(454 puan) tarafından
Gitmicek sandigimiz halde :)
0 oy
tarafından

Benim de 3.5 ay oldu dün aynaya baktım tertemiz:woot: sadece biraz elinle gerince ortaya çıkıyor gibi ama baya azaldı hiç bir şey surmedim

(454 puan) tarafından
Aynen bendede oyle:) amaan kimki eliyle karin geren:)durdugu zaman gozukmesinde:):D
tarafından
Aynen öyle kuzum görünce çok şaşırdım beyaz cizgisiz bir gobus bu aralarda yemeye biraz ara verdim bol su iciyorum süt olsun diye 3 kilo verdim bir kaç gunde:D eşim de gelmiş diyo sen nasıl kilo veriyon ya sırrın ne:)))))
0 oy
tarafından
Beyaz tenlilerde çatlak cabuk geçer bende de ilk ay geçti ve o kadar fazlaydı ki yağ kullandım ama gebelik boyu belki de ondandir ama genelde beyaz tenlilerde iz kalmıyor 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 1,175 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
8 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu