0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından
Kizlar kusura bakmayın önceki postumda uyku tulumu die aldığım montmus başka alicam artık sizce nasıl almalıyım kullanıpta memnun kaldığınız uyku tulumu varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(163,256 puan) tarafından
Kiz o uyku tutlumlari robot giyimi gibi yaaa ben hic begenmedim
(132 puan) tarafından
İlk defa alicam almisim yanlış almışım nasıl oluyor bende bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Ben geçen yıl ebebekten almıştım memnun kalmıştım bu sene yine ordan alcam çünkü geçen yıl aldığım küçüldü. Sende aldığında 2 yaş büyük al canım. Benim aldığım ne çok inceydi ne çok kalındı. Senin de evinin sıcaklığına göre.alman lazım. Tog değeri 1.5 olandan aldım ben ev aşırı soğuk olmadığı için ama bi de tog değeri 2.6 2.8 olanlar var onlar daha kalın oluyo. Sende alırken buna dikkat et
(132 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bunu ekran görüntüsü alıyorum lazım olacak
(2,342 puan) tarafından
Rica ederim canım. E-bebektekilerin tog değeri 1.5 ti lc waikiki dekilerin daha kalın olanları yani tog değeri 2.6 falan olanları vardı bakabilirsin
(132 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
(2,342 puan) tarafından
Sende sağol canım
0 oy
(134 puan) tarafından
Civilden ya da e bebekten alabilirsin canım. Bence büyük al ama seneye de giysin tam almana gerek yok
(132 puan) tarafından
Kasımda 1yas olacak ben kaç yaş alıyım
(134 puan) tarafından
Ben 3 yaş aldım kızıma 13 aylık
(132 puan) tarafından
Bende öyle yapıyım o zaman
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Benim de oğlum Kasım'da bir yaşına giriyor. Eğer netten alacaksan tog değerine bak. Ben eğer ev 15 derece altiysa o zaman tog 2.8 felen al. Ben de baya baktım araştırdım almadım hala. Benim ev ısısı 19 felan oluyor 1.5 alacağım. LC Waikiki çok güzeller e bebekte sanki tükenmişti ben bakmıştım tekrr bakacağım bu hafta mağazasına gitcem LC Waikiki
(132 puan) tarafından
Civil LC Waikiki e bebek bunlardan alıyorum hepsine bakacam tek tek
0 oy
tarafından
ben 2 gün önce e bebekten aldım hello baby marka. tog değeri 1.5 olanı aldım evim genelde 22-21 derece olduğu için. evinin sıcaklığına göre almalısın tog derğerine dikkat et. beden konusuna gelınce oğlum 7 aylık olacak ben dokuz aylık olanı aldım yanı baya büyük durdu 1 yaşta alabılırmişim ama bu seferde çok bol dururdu. bizimki enine bol durdu boylu bi bebek olduğu için. bu kışı çıkarır yanı. zaten çabuk büyüyorlar 
(132 puan) tarafından
Bakicam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Siyahasevdali (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
8 cevap 250 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Guahist (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 176 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anti-depresan-_- (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,907 soru

24,008,979 cevap

327,698 kullanıcı

...