0 oy
1,372 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından

image

image

image

kizlar bunu almıştım civilden ama nasıl giydirmem hakkında bilgim yok içine ne giydirmeliyim  12.18ay aldım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy çok güzelmiş yaa :) güle güle giysin yavrucak 

(132 puan) tarafından
Teşekkür ederiz :)
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Evin sıcaksa tulum kalinsa altına tek zıbın giydirsen Yeter. 
(132 puan) tarafından
Ters dubleks olduğu için aşağısı biraz soğuk oluyor
(1,712 puan) tarafından
Sizin odanız soğuksa İnce bir takım giydir bir gün bak bakalım terlemiyosa hala vücudu soğuksa kalın giydirirsin yok terliyosa zıbın giydr
(13,440 puan) tarafından
Canim bu ev icin degil yanlız
(132 puan) tarafından
Yanlış almışım canım montmus bu yenisini Alaçam ya
(1,712 puan) tarafından
Allah seni :D fotoyu Yeni görüyorum kız)))
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bunu mont kaban yerine giydireceğin için içine normal kıyafet giydirip dışarı çıkarken mont gibi giydireceksin.
(132 puan) tarafından
Uyku tulumu olarak geçiyordu öyle aldım ben ama
(13,307 puan) tarafından
Ama bunlar kaban mont yerine giydirilir. Uyku için kullanacaksın içine çok ince pijama giydirip yatırman lazım ev içinde kalın gelebilir Gündüz soğuk olduğu zaman dene bakalım ne kadar terliyor.
(4,005 puan) tarafından
canim uyku tulumu icin olmaz bence bu mont gibi . bidd uyku tulumu alacaksan kapşonu olmasin ya da cikarilabiliyor olsun  rahatsiz eder
(132 puan) tarafından
Tamam canım bilmiyordum teşekkür ederim olmadı yenisini alcam
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Canım bu astronot tulumlar dışarıda giydirilir diye biliyorum. İçine de normal kıyafetlerini giydir dışarı çıkarken 
(132 puan) tarafından
Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim yenisini Alaçam artık
(2,342 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
kışın eşofman takımlarını  giydirip bunuda üstüne giydirip rahatlıkla karda kışta çıkarırsın bende oğluma bakıyorum . uyku tulumu aldım bide bundan alacağım 
(132 puan) tarafından
Ben aldimda yanlış almışım uyku tulumu die iyiki mont almamışım bunu mont die kullanicam artık çok yumuşacık hoşuma gitti

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 450 göst.
31 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 333 göst.
29 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif4652 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 461 göst.
0 oy
10 cevap 576 göst.
1 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gokyuzu15 (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,794 soru

24,129,846 cevap

333,959 kullanıcı

...