0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Yok başlık uyumsuz yok konu dışı yok başka bisi simdi bu postta kapanacak eminim biz nie soru başlığı yada içeriği begendirmeye calllisioruz bn anlamıyorum amac soru sormak yara görüş almak biz niye sınava girer gibi herseyi suzgecten geçirmek zorundayız acaba ya
notu ile kapatıldı: Şikayetinizi Admine belirtin

2 Cevaplar

+1 oy
(53,964 puan) tarafından
otur sifir sınıfta kaldin ☺️☺️☺️ 
tarafından
Hahah :-D
(7,483 puan) tarafından
:DD sen yenisin galiba
(12,763 puan) tarafından
Nihanim çok belli oluyor demi  :)
(53,964 puan) tarafından
içerinde bilgi olan ve baskasininda faydalanacagi postlarsa evet basliga fikkat edilmeli ki google dada ciksin.
ama atiyorum ben kizimi paylasicam neden edebiyat dersi gibi anlatim bozukluğu olmayan tam cumle kurup baslik yazmak zorunda kalıyorum kim neden aratsin benim kizimi bu fark göz önünde bulundurulup kapatilmali diye düşünüyorum
tarafından
Vah kuzum bu bnm ikinci hesabim
(7,483 puan) tarafından
Öğrenecek ablasi:DD
(12,763 puan) tarafından
Cnm baslikda teyzeleri kızımın kıyafeti nasıl (mesela ) dediginde kapanmaz
Ama biri atmıştı elmalı turtam nasıl diye bı bakıyorsun ki çocuğunu atmış :) böyle olunca kapatıyoruz
tarafından
Doğru soyluosun ikbal bu aralar cogaldi bir bakarmisiniz yazıyor onu kapatıyorlar fikrinize ihtiyacım var dio onu kapiolar
(7,483 puan) tarafından
Aynen ikbalim katiliyorum. Ozel paylasimlarda kapatilmamali bencede. Ama ne diyelim ben bilmem adminem bilir;D buranin agasidir ne derse o ;D
tarafından
Öğrenecek ablasi derken pardon da kim kimin ablasi ya hayirdir
(12,763 puan) tarafından
Dediklerim konu ile alakalı bi durum  olmadığı için kapanması çok normal koskoca kırmızı renkte nasıl başlık seçilmemesi gerektigi yazıyor hadi diyelim okudun anlamadın admin en başa tutmuş şekilde açıklayıcı şekilde yazıyor hadi onuda anlamadin diyelim 1 2 3 kapanıyor haaa demekki kapanıyor diye anlaman lazım daha nasıl  açıklayıcı anlatılması lazım ?
(7,483 puan) tarafından
Allah Allah saka yaptim yahu bu ne şiddet bu celal.:/
tarafından
Begenilmiyor başlıklar secerek yazioruz
(53,964 puan) tarafından
ya o acil bakar misin yardim edin lutfen postlarnda haklilar bazilarinda acil diye giriyosun bakiyosun kocasiyla kavga etmis nesi acilse ☺️☺️
(12,763 puan) tarafından
Secemez isen ki secemiyor Sun ki kapanmış yaz yardımcı olurum sıkıntı yok
tarafından
Biz kapanmis postun altindan konusuoz bu arada :-D
(7,483 puan) tarafından
Misspeedgirl nie atar yaptinda cevp vermiyon kiz :D
(12,763 puan) tarafından
Özelden de konuşabilirsiniz 7 24 aktifim dir :)
tarafından
Napim kiz uzatmayim dedim uzataymnistersen doner picagimi alim gelim :-D
(53,964 puan) tarafından
hilosumu picaklatmam ben ☺️
(7,483 puan) tarafından
Yok kiz kirildin diye uzuldum kotu oldum ondan dedim yani. Neyse tatlıya baglamisiz geri acmayim ehehehe:D ikbalimm yirim senii canimm☺
(53,964 puan) tarafından
o degilde tugba sen hic uyumuyor musun kizinda büyüdü ev isi bebek derken aktif olmaya nasil vskit buluyorsun
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Çünkü Google de veya burda benzer sorular soran kişiler önce benzer soru sorulmuş mu diye baksın diye 

Heeyerin bı kuralı old gibi buranın da yöneticileri ve kurucuları buna karar vermiştir şikayetinizi direk Admine yazabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 881 göst.
0 oy
32 cevap 1,510 göst.
0 oy
17 cevap 875 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,503 soru

24,099,815 cevap

332,355 kullanıcı

...