0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
tarafından kapalı
...............
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne vardı ki sildin böyle silinmez yorumun sag tarafında göz var oraya bas yada çöp kutusu var ona tıkla öyle sil 
(176 puan) tarafından
6 saat gecmeden ikinci post silinmiyo ya can ondan boyle yaptim
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
İyi yaptın canım 
0 oy
tarafından

Ama ben okudum :D

tarafından
Merak ettim şimdi :-D
tarafından
Önemli bisi değildi saka yaptim
0 oy
(649 puan) tarafından
Sil zaten insan konu açmaya korkar oldu gebelik dışı sohpette bile bi bahane bulup post kapatıyorlar bi yazacağını yüz kere süzgeçten geçiriyorsun sanki devlet meselesi :D
(649 puan) tarafından
Allahım ya ne postlar gördüm ben burda yok kocamla şunu yaptık yok erkekler yok olsaydı napardınız konu başlığı olarak bunları mı aratıcak diğerleri onlar neden kapanmıyor???  Senin için öyle başlık olamaz başkası için olabilir ki görülmeler var postta zaten öyle bi baş lık olamasaydı girip okunmazdı da :D
(12,762 puan) tarafından
Benlik değil prg kurucusu  ve adminlik mevzu old icin kural belirleniyor biz uyguluyoruz dediğim gibi baslkk konusunda cidden anlamamışsın dediklerin başlık oluyo  konuyu anlatıyor kar acil bakarmisiniz bı konu başlığı değildir
(649 puan) tarafından
Uygulamayı yaklaşık 2 ay oluyordur sanırım kullanıyorum hiç acil bakarmısınız diye post açmadım.. Anlamamış olsam zaten 2 ayda sürekli postlarım kapanırdı ki hiç başıma gelmedi az önceye kadar
(12,762 puan) tarafından
Ama hala aynı konuda tartışıyoruz ve daha yeni bu tarz başlıklar kapanmasın dan şikayetçi idin bende o konu anlatıyorum:)
(649 puan) tarafından
Tartışmıyorum bu postun da kapanacağını bildiğim için düşüncemi buraya yazdım..... Yorum da yazmıyorum artık herkes kendine haklı çünkü

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,207 soru

24,055,144 cevap

329,872 kullanıcı

...