0 oy
598 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (656 puan) tarafından

3.4 gündür eşime karşı çok tahamulsuzum onu çok seviyorum ama artık yaptı herşey dedi her kelime bana batıyor niye boyle oldum bilmiyorum 13 aylık oğlum var 3 aylık hamileyim 

Çevremdeki herkese iyiyim ama eşime karşı gerçekten çok tahamulsuzum 

Biraz içimi dökmek istedim sadece :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Seni kırdığı bir olay oldumu eski ve ya yeni?
(549 puan) tarafından
Yorumlarını okudum canm aynı durumdayız bzde arkds gbı ilgi yok pek ama normaliz
Bnde bazen kendi kendime trıbe giriyorum ckıyorm arada sotlenıyorn Biraz toparlanıo gne aynı
(656 puan) tarafından
Sen birtanesin resmen duygularıma tercüman oldun aynen öyle çok çaba gösterdim bana sevgisini göstersin diye ama çabalarım hep boşa çıktı bende artık yoruldum ağzına sağlık kuzum
(1,663 puan) tarafından
Bazen bir şey için çok çabalarız ama bazen akışına bırakmak lazıç canım bem öyle yapıyorum
(549 puan) tarafından
Evet cnm aetk karakteri bu denekkı diyip bosverıyorm
Baba karsı kotu degl bazende diyorum sukret ama ne bilm Bnde kotu hissediyorum kndmı ama sevgkyken botle değildi cnmlar askımlar ama smdı normal arkdas gbı ilgi yok
Bnde kendimi eksik hissediyorum o yüzden snn ne hssettgnı ne yasadgnı cok iyi anlıyorum
(1,663 puan) tarafından
Aynen canım huyları bu gerçek şu ki beterin beteri var tamam kadın dikkat isder hemde çok ... Ama genede ben şöyke düşünüyorum biliyorsam beni sevdiğini bunada bin şükür ... Biz kocamla çok vakit geçirmeyiz ama aramız kötüde oluyor iyude oluyor bazen konuşmak bile isdemiyorum şu anda araçız iyi belki 1 hafta öncesine kadar yüzünü bile görmek isdemiyordum ... Ama çirkef bir insan değilse o zaman bizde kabullenmeliyiz ... Çünki bazen karşımızdaki insanı değişmeye çalışarak doğru yapmıyoruz ... Sonuçda birinden olmadığı birine dönüşmesini bekleyemeyiz
-Reklam-
0 oy
(54,001 puan) tarafından
hormonlardan ☺️☺️☺️
(656 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kuzum ama inşallah gecer
0 oy
tarafından
Pisgologosik canim arada olur öyle seyler hamilegine etkisi
(656 puan) tarafından
İnşallah geçer hemen
tarafından
Gecer merak etme canim insallah
(656 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Hormonlardan olabilirmi acaba
(656 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kuzum ama inşallah gecer
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sogudum demek ne kolayyy yaaa bukadar çabuk sevmekten vazgelip sogunuluyomu acaba? 

Ondan değil naz niyazimi onlar çekiyor ondan ona tahamulsuz oluyoruz çabuk kiziyorz yada onalrdan ilgi bekliyoruz ondan kiziyoruz onalra ,birde hamilesin bebeğin çok küçük ondann hemen içini bulandirip soğudum deme
(656 puan) tarafından
Belki haklısın yanlış kelime kullanmış olabilirim ama  bilmiyorum eskisi gibi davranmak gelmiyor içimden eve gelmesini bile istemiyorum o derece
(1,330 puan) tarafından
Bunu onada yansitirsan vay haline böyle dusunmeee
(656 puan) tarafından
Teşekkür eserim
(1,330 puan) tarafından
Rica ederim ama iyi düşün iyi olsun belki biraz sıkıldın ondandir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 600 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,216 göst.