0 oy
2,423 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,631 puan) tarafından
Progestan hapın yan etkilerini yaşayan var mı?

Dün içtim malak gibi birşey oldum sallanmaya başladım eşim zorla kaldırdı yattığım yerden bu hap bu kadar ağır bi hap mı?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk zamanlar öyle. Bende ilk içtiğimde salondan yatak odasına bile gidememiştim eşimi çağırdım o götürmüştü 
(2,631 puan) tarafından
Aynen bende öyle oldum. Çok kötü oldum eşime yan etkilerini okurdum hatta da sıkıntı yok gibi gözüküyordu:/ 2 hafta kullanıcam zaten 2 hafta malak gibi gezerim artık
tarafından
Bir süreden sonra alisiyorsun ben 27 haftalık oldum hala kullaniyorum canm ama bak gece yatmadan önce iç etkilerini hissetmezsin
-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
fitil olarak kullanirsan bu etkileri gormezsin.. gecmis olsun..
(2,631 puan) tarafından
Hapı fitil olarak mi kullanıcam yani
(2,176 puan) tarafından
evet vajinal yoldan koyacaksin yatmadan once yaparsan iyi olyr
0 oy
tarafından
Bende de yan etki olmuştu doktorum fitil olarak kullan demişti yan etkileri olmaz diye ama ben yine hap olarak kullandım 3.gün geçmişti yan etkiler bende 
0 oy
(636 puan) tarafından
3 ay boyunca kullandim. Doktor bir bira etkisi yapar demisti. Kafam kalkmiyodu yataktan. Ama zaten kış ayındaydım hamileligimin başı oldugu icin takmadim hep uyudum valla :) ben fitil olarak kullanmayı tercih etmemiştım. 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Alttan niye almıyorsun ağızdan kullanamıyor kolay kolay kimse bendede baş ağrısı miğde bulantısı yapmıştı doktora sordum alttan kullan dedi 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Doktoruna danisip fitil olarak kullan canim hic yan etki yasamazsn ama agizdan aldiginda sarhos gibi oluosn 
(2,631 puan) tarafından
Ay sorma dün öyle başım döndü ki diğer odaya zor gittim. Yatmadan içerim artık hep
(1,421 puan) tarafından
Maalesef o ilac biraz guclu canim uyumadan once alsan daha rahat edersn evet
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Bana doktorum verirken istersen fitil olarak al agızdan alınca cok yan etkisi yapıyor demişti bas dönmesi mide bulantısı.. Bende vajinal olarak almaya basladım ve ara ara  migde bulantısı bas dönmesi yapıyor.. Birde size önerim uyumadan önce kullanırsanız yan etkileri olana kadar uyumus oluyorsunuz.. Yada isterseniz fitil olarak kullanın cünkü gercekten insan kendini bir kötü hissediyor bası dönüp midesi bulanıp halsizlik olunca.. Birde bende sabit nesneler sallanıyor gibi bir etki yapmıstı cok az olsada.. Agızdan alınca daha cok yan etki yapıyormus..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
0 oy
11 cevap 631 göst.
9 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne67 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,470,098 soru

24,081,926 cevap

331,247 kullanıcı

...