0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
2 buçuk ay oldu hala evime gidemedim ailemin yanındaym  çocuğum çok huysuz otobüsle gidemiyorm uçakla giderim diyodum ama  yine 3 saat yolu otobüsle gitmem gerekiyor yine gözüm yemiyo eşim de çalıştığını bahane edip bizi götürmeye gelmiyor doğru dürüst çocuğunu arayıp sormuyor merak bile etmiyo artık aldatıldığımdan şüphelenmeye başladım:( Keşke bu kadar uzağa evlenmeseydim iki arada bi derede kalmazdm:( 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu şüpheyi yaşamaktansa o yolu o çocukla çekerim şahsen al yanına anneni seni bıraksın dönsün geriye 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sıkıştır eşini hergün hergün ara söyle gel gel diye mecbur gelecek 
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsn canım.  Eşinin çocuğu özlemesi lazım siz silesiniz. Bnce esin yalnis davraniyo 
(249 puan) tarafından
Amin canım evet bencede yanlış davranıyo bıktırdı beni bazen benimde aldatasım var valla şeytan dürtüyo ama işte çocuğumu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Ben bu adamları anlamiyom bazısı anasına yollamio bazısı gidip anasından alıp 2 buçuk ay nedir ya biz kavgaliyken ben annemdeyken her akşam görmeye geldi oğlumu 
(249 puan) tarafından
Aynen kimisi birgün bile yollamaz kimisi de bir sene eve gitmesen umursamaz :@ Sence hangisi daha iyi?
tarafından
Yollamamasi daha iyi en azından araya soğukluk girmez
0 oy
tarafından
Eşin naaıl almaya gelmez cnm ya onu anlamadım işse iş bi zahmet çıkıp gelse 
(249 puan) tarafından
Pandemiden dolayı şehir dışına cikmamiz yasak diyo
tarafından
Valla bilemedim cnm ya
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bende 2 aya yakındır annemdeyim hastane işimiz vardı onu bekliyorduk hallettik eşim özledim sizi diye uçak biletini aldı bende diyorum keşke bu kadar uzaga evlenmeysedim diye 
(249 puan) tarafından
Uzak olması çok kötü ya resmen ikiye bölünüyoruz ama yakın olsa da belki başka sıkıntılarımız olurdu bu dünyanın işi belli olmaz
0 oy
tarafından
Canım sen neden iki buçuk ay kocamdan ayrı kalıyorsun ki adam iki buçuk ay bırakılır mı seseryan dikişlerim açıldı annem iki saat uzaklıkta olmasına rağmen patlak dikişle 1 haftalık çocuğumla mastit oldum 39 derece ateşle gene gitmedim ne anneme ne başka yere annem bir hafta kaldı gitti onun dışında hep kocamla idare ettik aldatıyor diye düşünme ama rahatlığa alışmis demek ki
(249 puan) tarafından
Ya normalde benim bu kadar kalma düşüncem yoktu ama bi kere kalınca bidaha da gidemedim biraz da çocuğa annem baktığı için rahatlığa alıştım galiba ://
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun aynı hatayı bende yaptım ailemin yanında kaldım sonra anladım eşim gene bekarlıpındaki gibi alışmış tekliğe şuan gene ailemin yanındayım fakat 2 günde bir kendim gidiyorum mesai dönünce hemen oğlumu alıp eve gidiyorum 
(249 puan) tarafından
Sen yine ailenle yakın mssn canım şanslısın
0 oy
tarafından
Vallahi canim bekar gibi olmaya alismis 2 ay cok uzun simdi sizin varlığınız bile adami kasar 1 hafta annemse kaldim baktim esim oglum her huysuzluk ettiğinde annene gidin biraz çocukta açılsın demeye basladi ama musade etmedim simdide gitme diye cene ediyor sizsizlige alistirma derim 
(249 puan) tarafından
Aynen cnm ya bende uzak kalınca daha çok özler bize düşkün olur diyordum ama hiç öyle olmadı...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 337 göst.
0 oy
7 cevap 430 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
20 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde guzelbirkizannesi (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,719 cevap

336,680 kullanıcı

...